Accessoires

WINTERSALE

"De kleren maken de man" zeggen mensen weleens, maar tegenwoordig spelen accessoires minstens net zo'n belangrijke rol! Want wat is een outfit zonder de juiste tas? Maar eigenlijk gaat het veel verder dan dat. Bij zo'n… Lees verder

"De kleren maken de man" zeggen mensen weleens, maar tegenwoordig spelen accessoires minstens net zo'n belangrijke rol! Want wat is een outfit zonder de juiste tas? Maar eigenlijk gaat het veel verder dan dat. Bij zo'n tas hoort namelijk ook een bijpassende portemonnee, want al dat kleingeld en je pinpas los in je tas wordt op een gegeven moment wel frustrerend. En ben je schoolgaand of werkend? Dan is een laptophoes of iPadhoes ook onmisbaar, want deze dure gadgets doe je natuurlijk ook niet zomaar in je tas zonder enige bescherming. Of ben jij zo iemand die haar make-up in de tas heeft rondzwerven en dus een stuk of 10 lippenbalsems bij zich heeft, maar altijd haar mascara kwijt is? Dan zal een make-uptas je leven echt makkelijker maken! In zo'n make-uptas kun je natuurlijk ook andere kleine spulletjes doen die je anders ook altijd snel kwijt bent zoals pennen, kauwgom of oordopjes... Welke leren accessoire past goed bij jou?

Populaire accessoires: laptophoes, portemonnee, toilettas

Lees minder

320 resultaten

320 resultaten