Aktemappen

Aktemappen

Aktemappen - ook wel schrijfmappen - zijn geschikt om bladen en documenten gemakkelijk op te bergen. Daarnaast zorgt de juiste aktemap ervoor dat je documenten eenvoudig open kunt leggen en ondertekenen. Een aktemap is dus een… Lees verder

Aktemappen - ook wel schrijfmappen - zijn geschikt om bladen en documenten gemakkelijk op te bergen. Daarnaast zorgt de juiste aktemap ervoor dat je documenten eenvoudig open kunt leggen en ondertekenen. Een aktemap is dus een erg handige accessoire. Bovendien zorgt het voor een professionele uitstraling. Bij Marington vind je leren aktemappen van diverse merken en uiteenlopende prijzen. Kom jij graag goed voor de dag? De aktemappen in ons assortiment zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig op te bergen zijn in bijvoorbeeld een aktetas. Alle mappen kennen een groot opbergvak op A4 formaat. Hierdoor berg je eenvoudig een schrijfblok en andere papieren op. Sommige mappen bevatten extra opties als ritssluitingen, pen- en pashouders.

Lees minder

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Groot assortiment aktemappen online

Opzoek naar iets wat zowel zakelijk als praktisch is? Een aktemap komt erg professioneel over en helpt je om je registerbladen en andere belangrijke documenten netjes en overzichtelijk op te bergen. Daarnaast zijn aktemappen ook erg gemakkelijk te vervoeren. Dit ligt vooral aan de maten en de vormen van de mappen. Een aantal aktemappen zijn eenvoudig mee te nemen in je tas. Mocht je de map gewoon zo in de hand mee willen, dan is dit ook zeker mogelijk. De meeste aktemappen en schrijfmappen beschikken namelijk over een handvat en bieden binnenin veel ruimte. Verder geven ze zelfs de mogelijkheid om bijvoorbeeld notitieblokken, pennen en/of markeerstiften mee te nemen.

Leren aktemappen

Een conferentie, een vergadering, een dag op het kantoor of in de collegezaal? Vaak ben je op dit soort momenten al snel blij als je een blanco vel papier bij de hand hebt en moet je misschien net deze ene keer ook een pen bij je collega of medestudent vragen. Iedereen weet hoe vervelend dit kan voelen. Breng hier verandering in en zorg dat je voortaan je zaken goed op orde hebt. Het antwoord is namelijk heel eenvoudig en ongelofelijk handig. Een leren aktetas of laptoptas beschikt over een eigen karakter en heeft een zeer hoge kwaliteit. Maak een goede eerste indruk door te laten zien dat je goed weet waar je mee bezig bent. Het geeft een goede indruk wanneer jij geen gekreukelde of halve blaadjes tevoorschijn haalt. Daarnaast straalt leder van nature al luxe uit. Al met al, een leren leren aktemappen vat de woorden zakelijk, klasse, stijlvol en professioneel samen.

Collectie aktemappen

De collectie aktemappen is zeer gevarieerd. Zo zijn er wat grotere aktemappen, deze komen enigermate overeen met een aktetas. Daarnaast zijn er ook wat kleinere aktemappen verkrijgbaar, deze mappen kun je eventueel in je tas meenemen. Verder is er ook de zogenoemde “portfolio tas”. Dit zijn de elegante aktemappen. De naam zegt het als het ware al; een aktemap die net iets groter is dan een normale portfolio en kleiner is dan bijvoorbeeld een handtas of schoudertas.

Bekijk ons complete assortiment aktemappen en bestel eenvoudig online. Of je nu op zoek bent naar een bruine aktemap of zwarte aktemap...blauw, cognac, donkerbruin of rood.