iPad sleeves

GIVE AWAY DAYS

26 resultaten

26 resultaten

Zoek je een sleeve voor je iPad?

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een iPad of andere tablet in huis. Aangezien het een gadget is dat gemakkelijk mee te nemen is, doet een groot deel dit ook zeker. Hier zitten natuurlijk risico’s aan verbonden, wil jij ook het liefst je iPad altijd bij je hebben zonder zorgen? Dan raden wij je aan om een iPad sleeve aan te schaffen. Een iPad sleeve is min of meer een elegant jasje welke je tablet de gevraagde bescherming biedt. Het assortiment bestaat uit diverse modellen en kleuren sleeves, zo zijn er iPad hoezen met een flap, ritssluiting en er zijn zogenaamde insteekhoezen waar je de iPad makkelijk in en uit kan schuiven.

Leren iPad sleeves

Veel van de iPad sleeves uit onze collectie zijn van echt leer, stijlvol en toch bieden deze leren hoezen optimale bescherming voor je iPad. Een van de eigenschappen van echt leer is de levensduur, bij goed gebruik zal deze namelijk jarenlang meegaan. Door gebruik van de sleeve gaat het leer als het ware nog meer leven en krijgt het leer nog meer karakter. Door de goede kwaliteit van de sleeve zorg je dat je ipad zo goed mogelijk wordt beschermd tegen beschadigingen. Een leren iPad sleeve is misschien een investering, maar gaat dan ook veel langer mee dan een sleeve van bijvoorbeeld nylon of polyester.

Professioneel en stijlvol

Naast dat een iPad sleeve als bescherming dient, is het natuurlijk erg leuk als deze er ook mooi uitziet. Vooral voor de zakelijke gebruiker is dit iets wat je zeker niet over het hoofd mag zien. Zo zorg je namelijk voor een professionele en stijlvolle indruk. De uitstekend afgewerkte details geven de sleeves net iets meer en zorgen ervoor dat ze onderscheidend zijn ten opzichte van andere sleeves. Naast plek voor je iPad bieden de meeste sleeves ook nog ruimte voor andere zaken zoals documenten, mobiele telefoon, oordopjes of visitekaartjes. Zo heb je alles geordend bij elkaar en het is ook nog eens ontzettend makkelijk om mee te nemen! Neem je liever iets meer spullen mee dan is een iets grotere laptoptas misschien handiger.

Bekijk ons complete assortiment iPad sleeves en bestel eenvoudig online. Vooral de leren sleeves van de merken Burkely en dbramante1928 zijn erg populair! Ook zijn er modelspecifieke sleeves beschikbaar, zoals iPad Air sleeves voor je iPad Air en iPad Mini sleeves voor je iPad Mini. Als alternatief voor een iPad sleeve zou je ook kunnen kiezen voor een iPad case of iPad cover. Een iPad wordt geroemd door z'n strakke design, doordat een case of cover geheel aansluit blijft deze vormgeving behouden.