iPad Air hoezen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

iPad Air hoezen online

Je bent net trotse bezitter geworden van een prachtige iPad Air, maar deze wil je natuurlijk wel zo netjes mogelijk houden. De eerste kras of andere beschadiging doet altijd extra veel pijn, daarom is het des te belangrijker om deze goed te beschermen. Je iPad Air beschermen middels een iPad Air hoesje is dan ook zeer aan te bevelen. Een iPad Air hoes zorgt ervoor dat je iPad altijd goed beschermd is als je hem met je meeneemt. Hij beschermt je iPad tegen water, stoten, vallen en andere invloeden van buitenaf.

Apple & Design

Apple staat natuurlijk bekend om de stijlvolle en gebruiksvriendelijk ontworpen producten, ieder aspect is tot in het kleinste detail uitgedacht en ontworpen. Van het kleinste component...tot aan de verpakking en interieur Apple Stores. Niks wordt aan het toeval overgelaten en dit maakt het merk Apple uniek! Dit heeft ertoe geleid dat ze marktleider zijn en toonaangevend in deze markt. De iPad Air is een apparaat met oneindig veel mogelijkheden dat tegelijkertijd super dun en licht is.

Hoesjes iPad Air

Je kunt je prachtige tablet natuurlijk omhullen met een sleeve gemaakt van neopreen, maar een chique iPad Air hoes gemaakt van 100% echt leer doet de iPad meer eer aan. Het Nederlandse merk Burkely heeft bijvoorbeeld enkele mooie leren iPad Air hoezen: klassiek design en zeer hoge kwaliteit. Echt leer geeft uitstekende bescherming voor je iPad, is sterk, heeft een stoere en chique uitstraling en blijft bovendien ook lang mooi. Je kunt een leren iPad Air hoes makkelijk schoonmaken met een vochtig doekje, eventueel verder behandelen met speciale reinigings- en onderhoudsmiddelen voor leder of kleurloze schoensmeer.

Ook bijzonder fraai is een hoes iPad Air van het merk Mujjo, gemaakt van een combinatie van zwart of cognac leder en grijs vilt. Vooral het contrast tussen de verschillende materialen is erg trendy!

Bescherm je iPad optimaal met een iPad Air hoes en zorg ervoor dat deze nog lang mooi zal blijven. Bekijk direct ons complete assortiment, veel verschillende modellen, diverse materialen en mooie kleuren. Voor je iPad Air hebben we speciale iPad Air cases, iPad Air covers en iPad Air sleeves. Veel mensen gebruiken een iets grotere leren laptophoes om ook hun iPad in op te bergen, lekker multifunctioneel omdat je deze dan ook voor je laptop kunt gebruiken. Ook beschikken heel veel laptoptassen over een speciaal tabletvak. Bestel eenvoudig online!