MacBook sleeves

GIVE AWAY DAYS

33 resultaten

33 resultaten

MacBook sleeves

Een MacBook sleeve biedt de bescherming die je nodig hebt om je MacBook overal mee naar toe te kunnen nemen. Sleeves zijn over het algemeen erg dun en licht en sluiten nauw aan op je MacBook. Hierdoor blijft het slanke design van je MacBook behouden en is je MacBook beschermt tegen slijtage en krassen. In ons assortiment vind je o.a. ook MacBook hoezen en laptoptassen, die je MacBook optimaal beschermen. De laptopsleeves en laptophoezen zijn er in verschillende kleuren. Daarnaast heb je keuze uit meerdere soorten sluitingen.

13 inch Macbook sleeve

De 13 inch MacBook is helemaal van deze tijd en ideaal om overal mee naartoe te nemen. Om die reden schaffen veel studenten en mensen die veel onderweg zijn een MacBook Pro aan. Een 13 inch MacBook sleeve zorgt voor een optimale bescherming terwijl het moderne uiterlijk van de MacBook behouden blijft. De macbooksleeves zijn gemaakt van leer wat de laptophoezen erg duurzaam maakt. Het leer is makkelijk te reinigen, zodoende blijft de sleeve er ook netjes uit zien. De leren MacBook sleeves zijn daarom de ideale cover voor je 13 (of 15) inch MacBook Pro of MacBook Air.

15 inch MacBook sleeve

Voor de grotere uitvoering hebben we ook stijlvolle sleeves. Een MacBook is erg waardevol en je wilt niet dat deze beschadigd raakt. De sleeves zijn zo ontworpen dat je MacBook vrij blijft van krassen en deuken. Bescherm daarom je krachtige MacBook met een eigentijdse 15 inch MacBook sleeve en neem je MacBook overal mee heen. Het leer geeft de sleeves een uniek uiterlijk. De sleeve is daarnaast ook erg handig om documenten en andere papieren met je mee te nemen. Dit maken de hoogwaardige leren sleeves multifunctioneel.