Portemonnee heren

Portemonnee heren

Mannen wees eerlijk. Voor jullie is het vooral belangrijk dat een heren portemonnee functioneel is. Dat wil zeggen: alles past er in en is snel te vinden. En met alles bedoelen we natuurlijk muntgeld, papiergeld, je… Lees verder

Mannen wees eerlijk. Voor jullie is het vooral belangrijk dat een heren portemonnee functioneel is. Dat wil zeggen: alles past er in en is snel te vinden. En met alles bedoelen we natuurlijk muntgeld, papiergeld, je bankpas en creditkaart, maar ook je seizoenkaart van de voetbalclub, ov, rijbewijs en klantenkaart van de bouwmarkt. En dan hou je nog ruimte over voor andere pasjes die je vaak nodig hebt. Wij hebben daarom voor jullie de meest stijlvolle, maar vooral functionele heren portemonnees uitgezocht. En omdat je van duurzame, natuurlijke materialen houdt, zijn ze gemaakt van robuust leer. De uitvoeringen in beige, cognac en donkerbruin hebben een handig zakformaat, zodat je de heren portemonnee gewoon in je binnenzak of broekzak meeneemt. Natuurlijk is er in sommige modellen rekening gehouden met een vakje voor foto’s van je geliefde of kinderen. Want ja, een portemonnee moet dan wel functioneel zijn, je wil natuurlijk ook iets persoonlijks met je meedragen.

Populaire heren portemonnees: leren heren portemonnees, bruine heren portemonnees, zwarte heren portemonnees

Lees minder

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Groot assortiment heren portemonnees online

Er zijn altijd wel een aantal zaken die je graag dicht bij je hebt zodra je de deur uitgaat. Een van die zaken is een portemonnee, hier kun je nodige pasjes, munt- en briefgeld in kwijt. Tegenwoordig gaat er meer dan alleen pasjes of geld in. Er worden steeds meer dingen zoals foto’s, bonnetjes of sleutels bij ingedaan. Een overzichtelijke indeling is daarbij erg handig, zo heb je alles overzichtelijk bij elkaar. Dit is gemakkelijker om iets te vinden dan bijvoorbeeld een verdwaalde pas in je tas. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt…ben je eindelijk aan de beurt bij de kassa kun je je portemonnee of pinas niet vinden.

Al met al wordt een leren heren portemonnee steeds noodzakelijker en komt het ook altijd van pas. Denk aan de pasjes die je verplicht bij je moet hebben, zoals identiteitskaart en je rijbewijs. Waarom maak je hier niet iets moois of leuks van? Haal trots je portemonnee tevoorschijn en maak de nodige uitgaven ietsje minder erg met een blik naar je nieuwe portemonnee. Dus al een tijdje opzoek naar een nieuwe heren portemonnee leer? koop hem dan nu.

Assortiment heren portemonnees

Bekijk nu de verschillende modellen heren portemonnees en kies een design dat goed bij je past. Het assortiment bestaat uit verschillende merken en kleuren. De merken heren portemonnees die te verkrijgen zijn, Burkely, Micmacbags en Marington. Ook zijn er verschillende formaten beschikbaar met diverse vakjes. Heb je veel pasjes neem dan een portemonnee met veel creditcardhouders, maar misschien zoek je juist wel een portemonnee met een vakje met drukknoop voor je muntgeld.

Leren portemonnee heren

Naast het model of design speelt ook de bescherming een rol bij het kiezen van een portemonnee. Het is uitermate belangrijk dat alle belangrijke pasjes goed beschermd worden, naast dat het in sommige gevallen ontzettend stressvol is als je je pas niet kan vinden duurt het aanvragen van een nieuwe pas bij beschadiging of verlies ook tijd en geld. Leer staat over het algemeen bekend om de kwaliteit en de uitstraling. Je pasjes blijven goed beschermd en je leren portemonnee ziet er prachtig uit.

Bekijk ons complete assortiment heren portemonnees en bestel eenvoudig online.