Armbanden

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Armbanden online

Armbanden zijn een van de meest gedragen sieraden. Vooral bij vrouwen zie je heel vaak een of meerdere armbanden om de pols hangen. Het leuke van armbanden is dat je ze oneindig met elkaar kunt combineren! Vervolgens kun je je armbanden de hele dag zien, in tegenstelling tot bij andere sieraden. Kies daarom een of meerdere armbanden waar je zelf blij van wordt!

Dunne armbandjes

Dunne armbandjes zijn geschikt voor vrouwen en meisjes van elke leeftijd. Dat komt door de grote variatie in het assortiment dunne armbandjes. Er zijn dunne armbandjes in goud, zilver en andere kleuren edelstaal, maar je hebt ook leuke gekleurde armbandjes, met en zonder hangertjes. Armbandjes in gelijke kleuren zijn leuk met elkaar te combineren en vallen samen meer op. Dat maakt deze sieraden heel geschikt om te dragen bij elke outfit of in combinatie met een clutch met polsband.

Bangles

Stevige armbanden die helemaal rond zijn, worden ook wel bangles genoemd. Deze armbanden hebben een hele chique uitstraling. Ze vallen op doordat ze vaak wat breder zijn, waardoor ze heel geschikt zijn om als enige armband te dragen. Deze variant armband is vaak niet zo geschikt voor jonge meiden, omdat ze vaak maar 1 maat hebben. Ook kan het zijn dat een bangle in de weg zit als je veel met je armen moet bewegen. Bangles zijn er in twee soorten: open en gesloten. Daarnaast zijn ze in allerlei mooie kleuren verkrijgbaar, maar zilver, goud en rosegoud zijn het meest voorkomend. Match meerdere basic bangles of kies voor 1 mooie opvallende armband.

Armbanden combineren

Armbanden zijn oneindig met elkaar te combineren, het kan bijna niet gek genoeg! Kies bijvoorbeeld verschillende stijlen armbanden in gelijke kleuren voor een stijlvolle maar speelse combinatie. Ook kun je kiezen voor een hele vrolijke combinatie van allerlei armbanden in heel veel kleurtjes. Alles kan, zolang jij het leuk vindt!

Behalve het combineren van armbanden onderling, zijn sommige armbanden verkrijgbaar in dezelfde stijl als een ketting. Deze setjes zijn heel chique, omdat je sieraden daardoor perfect bij elkaar aansluiten.

Bekijk snel ons complete assortiment armbandjes en bestel eenvoudig online. Onze betaalbare en diverse armbanden zijn geschikt voor elk moment en kunnen heel leuk met elkaar gecombineerd worden! Combineerook eens met andere leuke accessoires, zoals een leuke dames portemonnee of crossbody tasje.