Kettingen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kettingen online

Kettingen zijn sieraden die al heel lang en heel veel gedragen worden. Het mooie van een ketting is dat het direct je outfit helemaal afmaakt. Of je nou kiest voor een statement ketting, een kort kettinkje of een mooie lange ketting, voor elk moment en voor elke outfit is er een geschikte halsketting te vinden.

Korte kettingen

Korte kettingen zijn ideaal om dagelijks te dragen. Ze hangen niet in de weg, maar geven je dagelijkse outfit net even iets extra's. Een mooie gouden of zilveren halsketting is heel stijlvol en is met elke andere kleur te combineren. Ook zijn er korte kettinkjes in vrolijke kleuren of met leuke hangertjes. Leuke pastelkleuren zijn helemaal in en kunnen vaak met elkaar gematcht worden. Daarnaast zie je tegenwoordig veel accessoires met veertjes. Dit is bij de kettingen niet anders. Een leuk model met een metalen hangertje in de vorm van een veer of een variant met echte veertjes, er zijn mogelijkheden genoeg.

Lange kettingen

Deze zijn een stuk opvallender dan de korte kettinkjes. Vaak heeft een lange ketting een grotere, opvallendere hanger. Dat maakt deze sieraden heel geschikt voor een feestje of een andere speciale gelegenheid. Er zijn dunne, lange kettingen, maar ook stevige varianten en kettingen die bestaan uit meerdere kettinkjes. Deze geven je outfit echt iets speciaals. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf meerdere kettingen met elkaar te combineren. Kies voor basic kettingen in verschillende lengtes of hang er 1 opvallend model tussen. Zo kun je ook verschillende stijlen en kleuren combineren, waardoor je sieraden helemaal passen bij jouw stijl en outfit. Extra leuk is het om sieraden te combineren met andere accessoires in dezelfde stijl, zoals een mooie damesportemonnee, leuk tasje of andere damestas.

Kettingen combineren

Niet alleen kun je kettingen heel leuk met elkaar combineren, ze zijn ook mooi af te stemmen op de rest van je sieraden. Soms zijn verschillende sieraden beschikbaar in dezelfde stijl of hetzelfde model, waardoor je sieraden perfect op elkaar aansluiten. Dit geeft een heel stijlvol en chique effect, waardoor je feestelijke outfit perfect afgemaakt wordt.

Bekijk snel ons complete assortiment halskettingen en bestel eenvoudig online. Onze betaalbare en diverse kettinkjes zijn geschikt voor elk moment en kunnen heel leuk met elkaar gecombineerd worden!