164 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Black Friday tassen

29-10-2018 09:35

Shop je tas tijdens Black Friday bij Marington! Black Friday was nooit zo'n dingetje in Nederland, maar sinds een aantal jaar zien we het hier wel steeds vaker voorbij komen. Veel winkeliers doen hier tegenwoordig aan mee en geven dan extra kortingen op hun producten. Maar wat en wanneer is Black Friday eigenlijk? Dat gaan we je hier uitleggen!

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Algemeen door Maikel Huurneman

Wil jij jouw kennis op het gebied van marketing & communicatie vergroten? En wil jij dit doen binnen een jong en dynamisch team vanuit ons hoofdkantoor in Haaksbergen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als marketing & communicatie stagiair(e) draai je mee als volwaardig collega en ondersteun jij waar nodig. Je bent mede verantwoordelijke voor online en offline branding in de breedste zin van het woord. Je bedenkt en creërt content voor social media, promotionele acties en marketing strategieën. Als stagiair(e) krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid, hierdoor krijg je de kans om jezef snel te ontwikkelen. 

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Marlou Sadelaar

Top 5 Burkely tassen

07-02-2018 20:51

BURKELY Vintage

BURKELY heeft een zeer leuke collectie tassen voor verschillende doeleinden. Het luxe leer, de mooie afwerking en de gebruiksvriendelijkheid maken van alle tassen echte toppers. Maar toch zijn er vijf BURKELY tassen die er net een beetje bovenuit springen. De échte must haves die jouw eigen stijl nog meer naar voren laten komen. En dit zijn ze… geheel in willekeurige volgorde, want iedere BURKELY is natuurlijk een topper.

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Tassen door Maikel Huurneman

Fairtrade tassen

16-09-2017 16:09

MY PAPER BAG

Fairtrade betekent eerlijke handel. Het verhaal achter dit woord vertelt iets over de armoede in ontwikkelingslanden en de pogingen van bedrijven om hier structureel iets aan te doen. Het klinkt simpel, maar dat is het niet. Voor bedrijven is het vaak roeien tegen de stroom in. Produceren en tegelijkertijd extra financiële hulp inzetten om de bevolking te helpen, betekent over het algemeen dat er een hogere prijs voor het eindproduct moet worden betaald. Het spreekt voor zich dat dat niet goed is voor de concurrentie-positie. Gelukkig zijn er veel jonge getalenteerde ontwerpers die bewust kiezen voor Fairtrade. Dit zien we terug in de Fairtrade tassen. Kies je voor een Fairtrade tas, dan heb je een uniek product in handen. Een fantastisch ontwerp en een tas met een verhaal. Een heel goed verhaal in dit geval.

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Tassen door Maikel Huurneman

Dames schooltassen

Het nieuwe schoolseizoen is weer begonnen. Een mooi moment voor de aanschaf van een nieuwe tas, een dozijn fijne pennen en een stapeltje notebooks. Neem je ook nog een tablet of laptop mee naar school, dan is een sleeve ook heel handig. Gelukkig vind je in onze webshop een ruime keuze aan dames schooltassen en sleeves. In veel gevallen is het zelfs twee in één. Een fijne schooltas met een gewatteerd vak voor een tablet of laptop is een populaire keuze. Is de tas voorzien van royale vakken voor notebooks, pennen, een mobiele telefoon en losse paperassen, dan is de kans groot dat je hem met heel veel plezier ga gebruiken.

Lees meer
Labels:
Geplaatst in Tassen door Marington.nl

164 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5