Zwarte damestassen

Zwarte damestassen

Een kast vol tassen in alle maten en kleuren en toch weer zwichten voor een nieuwe? Vele vrouwen zullen dit ongetwijfeld herkennen. Dat komt mede doordat tassen erg praktische en nuttige metgezellen zijn. Daarbij kunnen ze eveneens perfect als accessoire worden gebruikt om een outfit compleet te maken.

 

Diversiteit damestassen

Het komt zelden voor dat vrouwen maar één tas bezitten, aangezien er bij elke gelegenheid en outfit een andere tas past. Zo heb je dus altijd een reden om nieuwe tassen te kopen! Hoewel de keus ontzettend moeilijk kan zijn met al die verschillende maten, kleuren, prijzen en vormen, heb je zo wel meer kans om de perfecte tas te vinden. Tassen onderscheiden zich echter goed aan de hand van de draagmogelijkheid. Zo zijn schoudertassen, zoals de naam als zegt, over de schouder te dragen. Dit wordt met een handtas weer wat lastiger, aangezien de handvatten wat kleiner zijn gemaakt. Wat het meest praktisch is, ligt aan het doeleinde van de tas. De naam van de tas geeft in veel gevallen al aan wat het doel van de tas is, denk bijvoorbeeld aan de zakelijke tassen: businesstassen, aktetassen en laptoptassen. Een aantal andere voorbeelden zijn sporttassen, rugzakken en reistassen.

Omdat er zodanig veel kleuren tassen zijn, hebben wij een kleur uitgekozen die in principe altijd goed is! Zwart staat er nu eenmaal om bekend goed gecombineerd te kunnen worden met andere kleuren en kan in feite (bijna) nooit qua kleur een miskoop zijn. Wij hebben de mooiste 9 zwarte damestassen bij elkaar gezocht en laten je deze selectie maar al te graag zien.

Pratesi Giotto Handtas Black Floto Leren Handtas Taormina Zwart DR Amsterdam Schoudertas 782608 Black
     
Pratesi
Floto
DR Amsterdam
€269,00
€249,95
€129,95

 

DR Amsterdam Schoudertas 783030 Black Visconti Bond Portfolio Tas Black Visconti Gina Rugtas Black
     
DR Amsterdam
Visconti
Visconti
€199,95
€81,95
€114,95

 

Pratesi Alberti Medium Handtas Black Visconti Maxine Schoudertas Black DR Amsterdam Shopper Red
     
Pratesi
Visconti
Visconti
€259,00
€86,95
€104,95

 

Keuze genoeg!

In de selectie is de variatie van de maten en soorten tassen al enigszins te zien. Mocht er niet tussen zitten wat jij zoekt? Kijk dan snel tussen de gehele collectie, de keuze is zo groot, dat jouw ideale tas er zonder twijfel bij moet zitten!

 

Zwarte tassen zijn online verkrijgbaar bij Marington!