Burkely weekendtassen

Hoe meer er mee kan, hoe beter! Deze negen tips zullen je helpen om meer ruimte te creëren in je weekendtas.

1. Plan wat je mee wilt nemen

Denk na over de reis die je maakt en maak een lijst van wat je moet inpakken. Probeer een planning te maken welke kleding je wanneer aantrekt.

2. Je lijst kritisch beoordelen

Haal alles wat je niet nodig hebt van je lijstje. Neem alleen mee wat je echt nodig hebt. Wij schrijven altijd alles op maar meestal kun je 50% van de spullen thuislaten.

3. Rol de kleding op

Inmiddels weten we dat vouwen meer ruimte inneemt dan rollen. Stapelen kost meer ruimte en laat je kleding kneuteren. Rol de kleding op en stop deze in een plastic zak. Dit voorkomt kneuteren omdat de kleding dan niet verschuift.

4.Organisatie

Organiseer kledingstukken in zakken. Shirts bij shirts, rokken bij rokken, jurken bij jurken et cetera. Op deze manier bespaar je tijd tijdens het uitpakken en heb je alles goed geordend zodat je niet je hele weekend tas over hoop hoeft te trekken als je iets zoekt. Dit voorkomt ook weer kreukels. Mocht je nou erg veel kleding mee (willen) nemen. Denk dan eens aan een vacuümzak. Hiermee zuig je alle lucht uit de zak waardoor je nog meer mee kunt nemen.

5. Opvullen

In alles wat hol is - schoenen, booties, zon hoeden etc. – past gemakkelijk ondergoed, sokken, en nog veel meer. Je zult op deze manier ruimte besparen en bijvoorbeeld je schoenen worden niet helemaal geplet in de weekendtas. Twee vliegen in een klap!

6. Toch nog ruimte over?

Pak nog even gauw dat ene jurkje, rokje of shirtje. Rol ze op en stop ze nog net even ergens tussen.

7. Claim het

Is bovenstaande niet het geval in kom je juist ruimte tekort? Claim het! Dit kan worden beschouwd als valsspelen, maar als je weg gaat met je partner, kunt je profiteren van zijn of haar tas zodat je must-haves toch meekunnen!

8. Draag het op de dag van vertrek

Wil je een trui, jas, armbanden en een halsketting allemaal meenemen maar heb je geen plek meer? Trek zoveel mogelijk aan en doe zoveel mogelijk sierraden om bij vertrek van huis. Hoe meer je draagt, hoe minder je hoeft te pakken, Dan maar over-accessorized de deur uit maar dan kan wel alles meegenomen worden.

9. Op je bestemming inkopen doen?

Neem alleen de basis - we praten ondergoed, bh's en een outfit - in een relatief lege koffer, en koop dan wat je nodig hebt als je op reis bent. Deze techniek is het perfecte excuus om te winkelen, maar je moet zeker bereid zijn om geld uit te geven en thuis te komen met een volle weekendtas. Maar dat is toch wat elke vrouw wil?