• Voorradige artikelen voor 17.00 uur besteld, volgende dag al bezorgd
  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis verzending
Van hoog naar laag sorteren

264 resultaten

Leren tas onderhouden

Een leren tas is vaak een grote aankoop. Het is dan ook belangrijk dat je rekening houdt met een goede verzorging van de tas. Als je de tas vanaf het eerste moment goed verzorgt, zul je er nog langer plezier van hebben! In het onderhoud van een tas kun je onderscheid maken tussen twee soorten producten. Vocht- en vuil afstotende sprays zorgen ervoor dat een tas beschermd is tegen vuil of een flinke regenbui. Daarnaast bestaan er verzorgende onderhoudsproducten die je kunt gebruiken om je tas na langer gebruik te onderhouden, bijvoorbeeld om de kleur of het materiaal van je tas weer op te halen. Dit is vaak een crème of wax die niet beschermt, maar alleen verzorgt.

Lees meer
Geplaatst in Tassen door Maikel Huurneman

Wonen in een oude kerk

08-01-2016 10:00

Van kerk tot woonhuis

Wonen in een oude kerk, dat is iets bijzonders dat maar voor weinig mensen is weggelegd en wat je zelf ook maar moet willen. Het blijven natuurlijk bijzondere, maar lastige gebouwen om in te wonen, vooral als er nog niets aan verbouwd is. Toch leveren kerken die zijn omgebouwd tot woonhuis hele bijzondere plaatjes op. Of je er nou van droomt om ooit in een kerk te wonen of je het alleen maar mooi vindt om naar te kijken en eventuele inspiratie op te doen voor je eigen huis. De volgende foto's zijn de moeite waard om te bekijken!

Lees meer
Geplaatst in Wonen door Nicole Cusveller

Winterse DIY: ijslantaarns!

06-01-2016 14:00

IJslantaarns met groen

Het heeft even geduurd, maar het is zo ver: het vriest! Deze gave ideetjes zijn bedoeld voor als het vriest, dus ga snel aan de slag en maak zelf de mooiste ijslantaarns!

Lees meer
Geplaatst in DIY door Nicole Cusveller

Landelijke slaapkamer

Een landelijke stijl in je interieur is helemaal modern. Steeds meer winkels verkopen landelijke meubels en accessoires, waarmee je elke ruimte volledig in stijl kunt inrichten. Hieronder laten we een aantal foto's zien van prachtige slaapkamers in landelijke stijl. Kijk snel verder en laat je inspireren!

Lees meer
Geplaatst in Wonen door Nicole Cusveller

Zwarte leren tassen

04-01-2016 16:00

Zwarte leren tassen

Zwarte leren tassen

Een zwarte leren tas is een onmisbaar item voor elke vrouw! Ten eerste is zwart een veelzijdige kleur die bij heel veel andere kleuren te matchen is. Een zwarte leren tas zal dus bij heel veel outfits passen. Daarnaast heeft een zwarte leren tas echt een eigen uitstraling. Met een zwarte leren tas kom je stijlvol voor de dag en het mooie van leer is: het blijft ondanks intensief gebruik nog jaren mooi!

Lees meer
Geplaatst in Tassen door Nicole Cusveller
Van hoog naar laag sorteren

264 resultaten

Nee ik ontvang liever geen korting.