266 resultaten

Hanglamp Luna

Kralen hanglamp

Een mooie houten kralen hanglamp kan veel toevoegen aan een woonkamer of uitnodigende entree of hal. Misschien wil je een bepaalde stijl doorvoeren in je hele huis of wil je juist een eyecatcher die gelijk opvalt.

Lees meer
Geplaatst in Wonen door Eva Vuurpijl

Afmetingen handbagage

Afmetingen handbagage

Wie hier denkt te kunnen lezen welke maximale afmetingen handbagage mag hebben, komt bedrogen uit. Helaas is het nog steeds zo dat iedere luchtvaartmaatschappij zijn eigen regels hanteert. Ook over het maximale gewicht van de bagage die je in de cabine mee wilt nemen bestaat geen consensus. Er zijn zelfs maatschappijen die meerdere stuks handbagage per persoon toestaan. Bij prijsvechters moet meestal apart betaald worden voor ruimbagage. Dit heeft tot gevolg dat reizigers zoveel mogelijk bagage mee de cabine in slepen.

Lees meer
Geplaatst in Tassen door Maikel Huurneman

Leren tas onderhouden

Een leren tas is vaak een grote aankoop. Het is dan ook belangrijk dat je rekening houdt met een goede verzorging van de tas. Als je de tas vanaf het eerste moment goed verzorgt, zul je er nog langer plezier van hebben! In het onderhoud van een tas kun je onderscheid maken tussen twee soorten producten. Vocht- en vuil afstotende sprays zorgen ervoor dat een tas beschermd is tegen vuil of een flinke regenbui. Daarnaast bestaan er verzorgende onderhoudsproducten die je kunt gebruiken om je tas na langer gebruik te onderhouden, bijvoorbeeld om de kleur of het materiaal van je tas weer op te halen. Dit is vaak een crème of wax die niet beschermt, maar alleen verzorgt.

Lees meer
Geplaatst in Tassen door Maikel Huurneman

Wonen in een oude kerk

08-01-2016 10:00

Van kerk tot woonhuis

Wonen in een oude kerk, dat is iets bijzonders dat maar voor weinig mensen is weggelegd en wat je zelf ook maar moet willen. Het blijven natuurlijk bijzondere, maar lastige gebouwen om in te wonen, vooral als er nog niets aan verbouwd is. Toch leveren kerken die zijn omgebouwd tot woonhuis hele bijzondere plaatjes op. Of je er nou van droomt om ooit in een kerk te wonen of je het alleen maar mooi vindt om naar te kijken en eventuele inspiratie op te doen voor je eigen huis. De volgende foto's zijn de moeite waard om te bekijken!

Lees meer
Geplaatst in Wonen door Nicole Cusveller

Winterse DIY: ijslantaarns!

06-01-2016 14:00

IJslantaarns met groen

Het heeft even geduurd, maar het is zo ver: het vriest! Deze gave ideetjes zijn bedoeld voor als het vriest, dus ga snel aan de slag en maak zelf de mooiste ijslantaarns!

Lees meer
Geplaatst in DIY door Nicole Cusveller

266 resultaten