Beddinghouse

Beddinghouse dekbedovertrekken

Beddinghouse heeft een mooie collectie dekbedovertrekken, gemaakt van prachtige stoffen en een elegante afwerking. Beddinghouse gaat altijd mee met de actuele trends. Binnen het merk Beddinghouse worden verschillende merklabels gevoerd, zoals Beddinghouse, Beddinghouse Red Label, Beddinghouse Ivory, Kardol & Verstraten, Margaret Muir en Ariadne at Home. Ieder merklabel is speciaal ontworpen voor een specifieke doelgroep en heeft een unieke stijl.

Dekbedovertrekken

Zoals eerder genoemd heeft Beddinghouse dus veel verschillende merklabels, dus voor iedereen is er wel een mooi bedovertrek beschikbaar. Zo zijn er diverse prachtige materialen, elk in verschillende prijsklassen. Ieder ontwerp van Beddinghouse in stijlvol en origineel.

Satijn, percal, katoen, flanel, jersey en linnen

Diverse prachtige materialen die Beddinghouse gebruikt in haar assortiment zijn Satijn, percal, katoen, flanel, jersey en linnen. Wist je dat percal, flanel en satijn ook allemaal katoensoorten zijn? Het verschil zit in de manier waarop de katoen geweven wordt.

- Satijn (satijnkatoen) is de fijnste katoensoort, deze stof is erg zacht, glad, soepel en neemt snel vocht op.

- Percal (percalkatoen) is een zeer fijne katoensoort, deze stof is heerlijk zacht en glad.

- Katoen is de meest bekende katoensoort, deze stof is soepel, goed ademend en relatief goedkoop.

- Flanel is een normale tot fijne katoensoort en bevat vezels van wol of katoen, deze stof past zich zeer snel aan de lichaamstemperatuur aan en is daarom vooral in de winter erg populair.

- Jersey is een soepele katoensoort, deze stof is erg elastisch en maakt het daarom geschikt voor hoeslakens.

- Linnen is geen katoensoort, maar wordt gemaakt van vlas. Het produceren van een linnen stof is een zeer intensief proces en daardoor ook relatief kostbaar. Linnen is een beetje stug en ruw in vergelijking met katoen, maar is ook een stuk sterker.

Kussenslopen

De collectie kussenslopen speelt net als de dekbedovertrekken in op de laatste trends op het gebied van fashion en slapen. De ontwerpen zijn veelal in dezelfde stijl uitgevoerd als van het overtrek. Het is ook een idee om eens met een contrasterende kleur te combineren voor een verrassend effect.

Bekijk ons hele assortiment Beddinghouse beddengoed en bestel eenvoudig online.

Beddinghouse Ontario Black Beddinghouse Southampton red Beddinghouse Stewart Aqua Blu
     
Ontario black
Southampton red
Stewart aqua blue
€49,95
€49,95
€54,95

 

Beddinghouse Dawson Red Beddinghouse Stewart Grey Beddinghouse Edmonton bluegrey
     
Dawson red
Stewart grey
Edmonton bluegrey
€89,95
€89,95
€89,95

 

Beddinghouse Edmonton anthracite Beddinghouse Southampton aqua blue Beddinghouse Birdwood dark red
     
Edmonton anthracite
Southampton aqua blue
Birdwood dark red
€99,95
€99,95
€99,95