Bruine leren banken

Interieurideeën - bruine leren banken

Een bruine leren bank kan jouw interieur echt karakteriseren, straal klasse uit. In de woonkamer hierboven zien we een mooie Chesterfield bank voor een openhaard. De mooie donkere tinten eromheen versterken dus klasse en uitstraling van het geheel. De haard geeft warmte aan de ruimte. Zie ook de stijlvolle designerlamp. Veel accessoires kunnen jouw interieur een persoonlijke tint geven, in deze blog krijg je diverse voorbeelden te zien van mooie bruine leren banken verwerkt in het interieur.

Bruine leren bank

Je ziet hier een open kamer met veel lichtinval, de wat lichtere tint bruine bank past perfect bij die lichtinval. De matchende poef met het bankstel en andere matchende poef met de kussens passen perfect in het volledige beeld van de kamer. Ook mooi is de designer scheidingswand en designer lamp die laag hangt van het mooie hoge plafond.

Vintage leren bank

Veel accent gemaakt met losse stapels boeken. De antieke vloerkleed geeft de kamer toch een andere sfeer, de vintage leren bank pas perfect bij dat beeld. De moderne keuken op de achtergrond onderscheidt de kamer in twee delen. Verschillende designer stoelen worden in combinatie gebracht met de hanglamp.

leren bank met stoere vloerlamp

De lage leren bruine bank staat gaaf voor de industriele muur. Een fauteuil stoere vloerlamp maakt het geheel af.

wit interieur bruine leren bank

Wit interieur met zwarte en houten accenten. Mooie leren bank en gaaf plafond. Zie ook de mooie designerlamp die zeker aanwezig is in de witte kamer.

Sierkussen Devon grijs Hanglamp Kylie Plaid Boston Bruin
     
Devon 50x50 grijs
Kylie Ø45 cm koper
Boston lamswol bruin
€59,95
€107,95
€129,95

 

Hanglamp Milou Sierkussen Canadian Flag Campaign Tripod Lamp
     
Milou Ø32 cm zwart / koper
Canadian Flag kussen 60x40
Campaign Tripod wit
€57,95
€31,95
€460,00

 

Dekbedovertrek Ariadne at Home Hanglamp Clinton Stapelgoed Kop en Schotel Grijs
     
Sugar white 140x200/200
Clinton Ø35 cm antraciet
Kop en schotel grijs 6x
€79,95
€147,95
€39,95

 

 

Bekijk nu onze hele collectie Woonaccessoires.