koperen_hanglampen_blog

Koperen hanglampen, een echte woontrend

Een echte woontrend dit jaar zijn koperen hanglampen. Deze hanglampen gaan perfect bij jouw interieur passen als je ook maar een paar koperen accessoires toevoegt in en rondom het huis. Hier moet je denken aan schaaltjes, bekers, stoeltjes, bijzettafel, sierkussen, vazen etc. Op die manier voeg je deze trend snel en gemakkelijk toe aan het interieur. Nu is het natuurlijk aan jou om te kiezen hoe ver je wilt gaan met deze trend. Je kunt er voor kiezen om eerst een aantal objecten in jouw kamer te vervangen door koperen objecten, echter als koper echt jouw ding blijkt te zijn dan kan je er zelfs voor kiezen om jouw ladekast of dressoir koperkleurig te maken. Mocht je er nou echt helemaal weg van zijn dan kan je de wand in een koperen kleur schilderen. Wat jouw voorkeur maar ook blijkt te zijn, koper is prachtig en populair!

Koper past bij verschillende kleuren en woonstijlen

Er zijn veel leuke kleuren die passen bij koper. Koper valt bijvoorbeeld goed te combineren met de kleuren ijsblauw, wit, oudroze, wit, zwart en goud. Daar zit vast wel een kleur tussen die bij jou past of niet?

 

Een prachtige koperen hanglamp kan je heel leuk toevoegen aan jouw interieur met toevoeging van eerder genoemde accessoires en kleurencombinaties. Koper valt ook heel mooi te combineren met verschillende woonstijlen. Voor bijvoorbeeld een moderne uitstraling kan je koper mooi combineren met metaaltinten zoals goud, zilver en staal. Zo creëer je een moderne maar ook luxe uitstraling, met een tintje industrieel. Of ben jij toch meer het landelijke type? Dan valt koper ook prachtig te combineren met houten accessoires. Voor ieder zijn eigen stijl! Er past vast wel een prachtige trendy koperen hanglamp in jouw interieur met de verschillende tips en ideeën uit deze blog.

Diverse koperen lampen

Bonita Hanglamp Kylie Frida
     
Bonita Ø30 cm Rosé Goud
Kylie Ø45 cm koper
Frida Ø20 Rosé Goud
€99,95
€107,95
€54,95

 

Hanglamp Milou Bardina Birdie
     
Milou Hout Ø32 cm Koper
Bardina Ø40 cm Koper
Birdie Ø25 cm Rosé Goud
€57,95
€49,95
€39,95

 

Birke Tammy Sjoukje
     
Birke Ø17 cm Rosé Goud
Tammy Ø52 cm Oud Koper
Sjoukje Hout Ø34 cm Koper
€39,95
€199,95
€63,95

 

Bekijk nu onze hele collectie Koperen lampen.