Hanglampen koper

Stijlvolle koperen hanglampen

Koperen lampen zijn echt helemaal in! Er zijn veel soorten koperen lampen, genoeg om bij elke stijl een passende te vinden. Zie de twee voorbeelden hierboven al, de 1 wat meer expressief en de ander juist stijlvol en rustgevend. In deze blog krijg je veel voorbeelden te zien hoe de koperen lampen prachtig in het interieur verwerkt kunnen worden.

Design koperen hanglampen

Je ziet hier donkere accenten aan het interieur, hier door komt het koper en het hout echt naar voren tussen de zwarte kleuren. De patronen op het behang in de achtergrond is erg uniek maar geeft niet te veel drukte. De mooie koperen design lampen geven de kamer stijl en uitstraling.

Hanglamp koper industrieel

Mooie lichte kamer met herfst versieringen, paddestoeltjes en dennenappels. De kamer heeft een industriele look. Vandaar dat bij deze woonkamer gekozen is voor een industriele hanglamp. Deze koperen hanglamp is stijlvol en een geweldige toevoeging aan jouw kamer. De niet egale rustige witte muur geeft de kamer die industriele charme.

Hanglamp koper mat glans

Een prachtig natuurlijke bakstenen muur met toevoeging van een plant geeft deze kamer de charme van het buitenleven. De houten bijzettafel staat perfect bij de rest van het interieur en daar mogen de mat glanzende koperen hanglampen zeker niet missen. De koperen hanglampen staat prachtig in het felle licht.

Mooie koperen hanglampen

Rustieke kamer met lichte kleuren. Enorm veel mooie en stijlvolle koperen hanglampen zijn hier gepresenteerd naast elkaar. Je ziet hier open en dichte lampen, glanzende en matte lampen en grote en kleine lampen. Stuk voor stuk erg uniek en zeer mooi. Perfect om de stijl in jouw kamer aan te vullen.

Stoere hanglampen koper eetkamer

Ook in deze eetkamer wordt er perfect gebruik gemaakt van koperen elementen tegenover donkere tinten. De koperen potten bovenop de kast en de koperen hanglampen geven de eetkamer een kleurboost en springen er echt uit. Het krijt bord en de houten vloer zijn zeer mooi en alle factoren samen zijn prachtig.

Diverse koperen lampen

Bonita Hanglamp Kylie Frida
     
Bonita Ø30 cm Rosé Goud
Kylie Ø45 cm koper
Frida Ø20 Rosé Goud
€99,95
€107,95
€54,95

 

Hanglamp Milou Bardina Birdie
     
Milou Hout Ø32 cm Koper
Bardina Ø40 cm Koper
Birdie Ø25 cm Rosé Goud
€57,95
€49,95
€39,95

 

Birke Tammy Sjoukje
     
Birke Ø17 cm Rosé Goud
Tammy Ø52 cm Oud Koper
Sjoukje Hout Ø34 cm Koper
€39,95
€199,95
€63,95

 

Bekijk nu onze hele collectie Koperen lampen.