Trappen inspiratie

Het is mogelijk om jouw interieur op verschillende manieren te stijlen naar je eigen smaak. De kamers kunnen worden aangepast om jouw stijl naar voren te laten komen. Kleine accessoires kunnen een scenario al helemaal omdraaien. Naast deze interieur ideeën zijn er ook verscheidene manieren om jouw trap een bepaalde stijl te geven. In deze blog krijg je een aantal inspiraties te zien over trappen. Ieder uniek en prachtig!

Betonnen trap

Betonnen trap

Hier wordt gebruik gemaakt van de krachtige witte muren. De betonnen trap komt echt naar voren en heeft een status. Deze betonnen trap past heel mooi bij een moderne inrichting, wil je het iets minder koud over laten komen dan kan je wat sfeerlampen toevoegen.

Houten trap met lichtinval

Houten trap lichtinval

Een mooie houten trap met stijlvolle uitstraling. Door lampjes aan de zijkant te plaatsen geef je de trap een mooie sfeer. Het is dus niet alleen prachtig om te zien, je zal ook minder snel van de trap vallen in de avond.

Mooie houten trap

Mooie houten trap

Een zeer mooie houten trap, veel houten elementen rondom het trappenhuis. Het design geeft ruimte voor veel persoonlijke toevoegingen zoals de leuke potten aan de zijkant. De grote ramen geven een prachtige lichtinval, zie ook de glazen leuning aan de bovenste trap. De trap naar boven heeft ook een open zicht zodat het licht er door kan vallen.

Trap bekleed met pallet hout

Trap bekleed met oud hout pallet hout

Een trap gemaakt van oud pallet hout, geeft een mooi antiek en sjiek uitstraling. De fotolijsten aan de zijkant maken het beeld prachtig af.

Designer trap van houten blokken

Trap houten blokken

Een trap gemaakt van vierkanten houten blokken. Zeer mooi design en geeft het ook een natuurlijke look. De spiraal vorming is ook prachtig.

Witte trap met een houten loper

Trap houten loper wit

Een stijlvolle witte trap met een houten loper. De houten accenten passen heel mooi in de witte omgeving van het huis. Zie ook de mooie details en afwerkingen aan de randen en muren.

Trap met houten treden en grijzen stootborden

Trap houten trede grijs stootbord

Een trap met houten treden en grijzen stootborden. Altijd leuk om in de hoek van de trap een kleine accessoire te plaatsen. Je kan altijd het nog iets persoonlijker maken met deze kleine toevoegingen.

Sierkussen Devon grijs Hanglamp Kylie Plaid Boston Bruin
     
Devon 50x50 grijs
Kylie Ø45 cm koper
Boston lamswol bruin
€59,95
€107,95
€129,95

 

Hanglamp Milou Sierkussen Canadian Flag Campaign Tripod Lamp
     
Milou Ø32 cm zwart / koper
Canadian Flag kussen 60x40
Campaign Tripod wit
€57,95
€31,95
€460,00

 

Dekbedovertrek Ariadne at Home Hanglamp Clinton Stapelgoed Kop en Schotel Grijs
     
Sugar white 140x200/200
Clinton Ø35 cm antraciet
Kop en schotel grijs 6x
€79,95
€147,95
€39,95