Aktetas voor werk en school

De aktetas is een perfecte tas voor op het kantoor

De perfecte tas voor op het kantoor? Dat is natuurlijk een grote, overzichtelijke tas; de aktetas. Een aktetas is een tas waarin alles past; je laptop, A4 documenten, je agenda, mobiele telefoon en een paar pennen. Van oudsher werden in een aktetas de aktes van bijvoorbeeld notarissen en juristen bewaard. Deze documenten konden gemakkelijk en ordelijk in de aktetas bewaard worden, klaar om bij de cliënt tevoorschijn getoverd te worden. De aktetassen van nu zijn nog steeds dé perfecte werktassen, want alles past erin en kan makkelijk worden opgeborgen.

Aktetassen zijn voorzien van handvatten zodat je ze gemakkelijk aan de hand of arm kan dragen. Soms zijn deze handvatten zo groot dat je de tas daar ook mee om je schouder kunt dragen. Er zijn ook aktetassen die zijn voorzien van een in de lengte verstelbare schouderband. Een aktetas met schouderband is ideaal voor scholieren en studenten. Zij moeten zich vaak veel verplaatsen tussen allerlei lokalen en in een aktetas met schouderband kunnen studenten echt van alles kwijt, van boeken, een agenda en mappen tot een etui. En dan blijft er zelfs nog ruimte over voor een laptop of tablet!

De aktetassen uit onze collectie zijn uitgevoerd in luxe, stevig leer. Dat is overigens ook goed voor alle documenten, leer is een ademend materiaal en daardoor blijven je papieren en andere spullen droog.

Stijlvolle aktetassen

Met een stijlvolle aktetas komt u altijd goed voor de dag bij uw klanten en collega's, daarnaast zijn leren aktetassen ook nog eens erg praktisch. In ons assortiment aktetassen vindt u veel verschillende leren aktetassen, businesstassen en werktassen, verkrijgbaar in veel verschillende modellen, kleuren, afmetingen en van exclusieve merken. Alle professionele aktetassen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben veel handige opbergvakken. Een deel van de collectie akte tassen heeft een speciaal laptop compartiment voor het veilig opbergen van uw laptop.

Zoveel aktetassen, zoveel keuze

Accessoires maken of breken een outfit, dit geldt voor zowel dames als heren. Een mooie armband, horloge of fraaie aktetas, zeker bij een formele en zakelijke outfit is een chique aktetas een zeer geschikte accessoire. Zorg ervoor dat de kleur van de aktetas altijd overeenkomt met de kleur van andere leren accessoires, zoals leren schoenen, riem, portefeuille of eventueel armband. Bij een kostuum of maatpak worden hoofdzakelijk aktetassen gedragen in de kleuren cognac, bruin of zwart, maar uiteraard zijn er ook opvallende kleuren zoals blauw, groen en rood verkrijgbaar.

Laptop aktetas voor je werk

Een deel van de collectie aktetassen heeft een speciaal laptop compartiment voor het veilig opbergen van uw laptop. Dit assortiment laptoptassen is erg gevarieerd, dus voor iedereen is er wel een geschikte aktetas laptop verkrijgbaar. Deze aktetassen of businesstassen zijn doorgaans iets groter en beschikken over meerdere compartimenten. Voor welk formaat laptop u ook een aktetas zoekt, een 15,6 inch laptoptas, 17 inch laptoptas of nog een ander formaat...ons assortiment bestaat uit honderden aktetassen.

De collectie aktetassen bevat diverse kleuren, klassieke bruine aktetassen, donkerbruine aktetassen en zwarte aktetassen. Ben je op zoek naar een aktetas in een frisse kleur? Ga dan voor beige, blauw, cognac, geel, grijs, groen, rood of taupe.

Leren aktetassen

De aktetas is van oudsher een soort grote envelop waarin belangrijke documenten, ofwel aktes, werden bewaard en meegenomen. Om dit goed te kunnen doen, werden de meeste aktetassen voorzien van meerdere vakjes, zodat documenten of contracten niet door elkaar konden komen. Handig hè. De moderne leren aktetassen hebben uiteraard de kenmerkende indeling, maar ze zijn veel multifunctioneler. Zo kun je in een leren aktetas tegenwoordig ook je laptop meenemen of een tablet. En nog meer spulletjes uiteraard die je nodig hebt voor een dag op het werk.

Mooie kleuren

De leren aktetassen hebben een modern uiterlijk. Er zijn in onze collectie aktetassen voor mannen en aktetassen voor vrouwen en tassen die iedereen kan gebruiken. Naast een bijzonder design zijn de leren aktetassen ook nog eens voorzien van bijzondere kleuren. Val eens op en kies in plaats van voor zwart eens voor blauw, groen of rood. Hou je meer van bruintinten? Kies dan voor taupe, beige, cognac en donkerbruin. Ook heb je nog de keuze uit glanzend leer, mat leer of fluweelzacht suède. Zo is er voor iedereen een perfecte lederen aktetas te vinden in onze collectie.

Bent u op zoek naar een leren aktetas voor uw werk of studie? Een klassiek model of toch een trendy model in een opvallende kleur? Wilt u naast documenten en andere spullen ook een laptop in uw leren aktetas opbergen, kies dan een leren aktetas met een speciaal beschermend laptopcompartiment. Bekijk ons complete assortiment leren aktetassen en bestel online. Veel verschillende modellen, merken en kleuren.