Shoppers

Leren shoppers

Zoals de naam al een beetje verklapt is een shopper ideaal om mee te nemen tijdens een dagje winkelen. Een activiteit waar vooral de vrouwen onder ons niet genoeg van kunnen krijgen. En laten we eerlijk zijn, winkels binnenlopen op zoek naar de mooiste nieuwe mode en tussendoor genieten op een zonnig terrasje is een prima manier om een vrije dag te besteden. Waar je vroeger bij elke winkel een gratis plastic tasje meekreeg bij een aankoop is het meegeven van zulke tasjes per 1 januari 2016 verboden. Het is daarom handig als je zelf een tas meeneemt tijdens het shoppen waar je gekochte artikelen gemakkelijk in kunt bewaren. Een shopper dus!

 

Ecologische keuze

Het verbod op de gratis plastic tassen komt natuurlijk niet uit het niets. Al jaren zijn er verschillende (groepen) mensen die oproepen dat het gebruik van plastic tassen sterk teruggedrongen moet worden. Jaarlijks komen er namelijk meer dan acht miljard plastic tasjes in de natuur terecht. Dit is schadelijk voor zowel de gezondheid van mensen als het milieu. Met een stijlvolle shopper draag je zodoende ook nog eens bij aan een schoon milieu.

Leren Shopper Sestri Rood Leren Dames Shopper Piceno Bruin DR Amsterdam Shopper 782885 Black
     
Marington
Marington
DR Amsterdam
€129,95
€169,95
€129,95

 

Multifunctioneel

Naast het feit dat een shopper de perfecte tas is om mee te winkelen is het ook een elegante tas die goed van pas komt in meerdere situaties. Shoppers geven je het gevoel dat ze nooit vol zitten. Je kunt er alles in opbergen van nieuwe aankopen tot aan je portemonnee, make-up en telefoon. Shoppers zijn echter niet alleen handig tijdens het shoppen van kleding of het boodschappen doen bij de supermarkt. Een leren shopper kan ook erg leuk accessoire zijn die een outfit complementeert.

DR Amsterdam Schoudertas 783098 Red DR Amsterdam Schoudertas 783033 Moro Pratesi Monterchi Shopper Smart Brown
     
DR Amsterdam
DR Amsterdam
Pratesi
€189,95
€219,95
€299,00

 

Allerlei kleuren en modellen

Ieder persoon heeft zo zijn eigen voorkeuren. Wil je graag een kleine shopper of een grote shopper? Een bruine of zwarte shopper of toch liever een shopper in een felle kleur? Gelukkig zijn shoppers er in verschillende kleuren en modellen om aan ieders wens te kunnen voldoen. Behalve shoppers zijn ook handtassen, rugtassen en schoudetassen geschikt om mee te nemen tijdens het winkelen.

Shoppers zijn online verkrijgbaar bij Marington!