Aluminium koffer

Groot assortiment aluminium trolleys online

Een businesstrolley is het ultieme reismiddel voor op vakantie, zakenreis of een korte trip. Door middel van een stevig handvat neem je de trolley eenvoudig overal mee naar toe. Het telescopisch handvat van de trolleys kunnen ook worden uitgeschoven waardoor de trolley makkelijker is te verplaatsen. Sommige trolleys beschikken over twee wielen en anderen over vier stuks. Trolleys met twee wielen kan je gemakkelijk achter je aan laten rollen, de modellen met vier wielen kan je staand met je meerijden.

Trolleys van aluminium

Aluminium trolleys hebben een geheel eigen look. Je houdt ervan of je houdt er niet van afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Feit is dat trolleys van aluminium een paar grote voordelen te bieden hebben in vergelijking met trolleys van andere materialen. Aluminium is namelijk een zeer sterk materiaal. De harde buitenkant beschermt alle spullen binnenin optimaal tegen allerlei soorten beschadigingen. Breekbare producten kunnen ingewikkeld in foam ook zonder zorgen worden meegenomen. Naast de stevigheid van aluminium is het weinige onderhoud een pluspunt. Het nieuwe uiterlijk blijft bij normaal gebruik lang behouden en schoonmaken is erg eenvoudig.

Aluminium laptoptrolleys

Een trolley van aluminium met speciaal laptopvak is erg praktisch en gebruiksvriendelijk. Een aluminium laptop trolley die ontworpen is om laptops mee te vervoeren beschermd de laptop optimaal door middel van een omhulsel van schuim of hard kunststof. Naast een laptopvak bieden aluminium trolleys ook vaak ruimte om documenten in op te bergen. Behalve laptoptrolleys zijn er ook trolleys met een speciaal vak voor een iPad of tablet.

Verschillende modellen

Bij het uitkiezen van een aluminium trolley zijn er een aantal keuzes te genomen moeten worden. Wil je een kleine of een grote trolley? Dit is natuurlijk afhankelijk van wat je mee wilt nemen. Wanneer je met het vliegtuig reist zijn de regels van de vliegmaatschappij ook van belang. Er zijn aluminium trolleys die mee te nemen zijn als handbagage, bij grotere modellen is dit niet het geval.

Bekijk ons complete assortiment aluminium trolleys of aluminium koffers en bestel eenvoudig online.