Driepoot lamp

Driepoot lampen

Wil je je woning of je kantoorruimte eigentijds inrichten, ga dan voor verlichting in de vorm van een driepoot lamp. De driepoot lamp is helemaal in en het mooie is, dat hij niet alleen oogstrelend is maar ook nog eens in elk interieur neer te zetten is. Houd je van een gezellige inrichting en wil je een houten frame? Dan neem je een houten tripod en ga je voor een trendy lampenkap van textiel. Heb jij je kamer strak ingericht? Dan ga je voor een strakke driepoot lamp met een strakke kap en kies je een aluminium frame met een kap van metaal, vierkant, rechthoekig of welke vorm je maar wilt. Ben je dol op retro? Er zijn retro driepoot lampen in alle soorten en maten, met ronde of vierkante lampenkappen, met vaste kappen en met kappen die je omhoog en omlaag kunt richten.

 

Driepoot lamp past in elke ruimte

Nu hoor ik je denken:” Ik heb niet zo’n grote kamer. Daar past nooit een driepoot lamp in”. Logische gedachte, maar hij snijdt geen hout. Wat te denken van een driepoot lamp met een variabele afstand tussen de poten van de voet? Of van een driepoot tafellamp? Zoals gezegd: een driepoot lamp past in elke ruimte, groot of klein. Heb jij een mega-grote kamer? Dan kies je voor een grotere maat en zet je meerdere driepoot lampen neer. Wedden dat ze opvallen? Het fijne van een driepoot lamp is ook dat hij gemakkelijk te verplaatsen is. Heb je even meer licht nodig in een bepaalde hoek van de kamer? Dan trek je de stekker uit het stopcontact en neem je de lamp even mee naar de hoek waar hij nodig is.

 

Uitstekende lichtopbrengst

Je kunt heerlijk zitten lezen bij een driepoot lamp, want de lichtopbrengst is uitstekend. Doordat je lampenkappen in allerlei kleuren en maten kunt aanschaffen kun je ook nog kiezen tussen meer of minder lichtopbrengst. Feit is echter dat een driepoot lamp meer dan voldoende licht verspreidt. Wil je dat de lamp omhoog wordt gericht of heb je liever licht op wat je aan het doen bent? Dan neem je een driepoot lamp met flexibele lampenkap die je naar believen omhoog of omlaag kunt richten. En wil je minder licht? Dan neem je een dimmer of plaats je een ander lampje. Je kunt dus alle kanten op met zo’n uiterst moderne, markante driepoot lamp.

Marington.nl heeft een collectie driepoot lampen in het assortiment, prachtige modellen en eenvoudig online te bestellen.

 

Driepoot lamp kopen?

 

Surveyors Tripod Lamp Rood/Wit SL015F Campaign Tripod Lamp Wit SL019   Campaign Tripod Lamp Zwart SL019B
     
Authentic Models
Authentic Models
Authentic Models
€259,00
€425,00
€429,00
     
 Searchlight 1940 Driepoot Lamp Nikkel/Zwart SL030 1928 Cadillac Head Vloerlamp SL035  Half Mile Ray Vloerlamp SL040
     
Authentic Models
Authentic Models
Authentic Models
€599,00
€599,00
€588,00