Wat is nu fijner dan heerlijk uitgerust wakker worden onder een prachtig en zacht Beddinghouse dekbedovertrek. Uiteraard is het erg belangrijk dat u lekker kunt slapen onder een dekbedovertrek, maar het bepaalt ook voor een groot deel de uitstraling van uw slaapkamer. Gaat u voor een tijdloos en klassiek effen dekbedovertrek of toch voor een kleurrijke print? Met een zacht, soepel en natuurlijk dekbedovertrek zult u heerlijk slapen.

Beddinghouse

Dekbedovertrek 240x200/220 Beddinghouse Kimono Black
Beddinghouse is een kwalitatief hoogstaand merk en heeft binnen haar collectie diverse labels, zoals Beddinghouse Ivory, Beddinghouse Studio, Beddinghouse W-Love, Kardol & Verstraten, Ariadne at Home, Mexx en Margaret Muir. Egale dekbedovertrekken, mooi blokken patroon of een leuke print? Voor ieder interieur is er wel een dekbedovertrek te vinden die prachtig aansluit bij de stijl van de slaapkamer, zacht en sfeervol. Er zijn ook speciale kinder dekbedovertrekken, leuke en vrolijke dessins zoals sterren, bloemen of vlinders. Laat een kinderkamer stralen met een fleurig dekbedovertrek, uw kind zal met plezier naar zijn of haar bedje gaan.

Er zijn natuurlijk diverse afmetingen bedden en matrassen, zo ook dekbedovertrekken. Een ledikant dekbedovertrek is 100 x 135 cm, peuter dekbedovertrek 120 x 150 cm, eenpersoons dekbedovertrek 140 x 200 cm, tweepersoons dekbedovertrek 200 x 200 cm en een lits jumeaux dekbedovertrek is 240 x 200 cm.

Beddinghouse dekbedovertrek

Dekbedovertrek 140x200/220 Beddinghouse Beachport Navy  49.95
Dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, ieder heeft zo z'n unieke eigenschappen. Je hebt natuurlijk dekbedovertrekken van 100% katoen, maar ook linnen, satijn of flanel. Satijn en flanel zijn overigens ook gewoon van katoen gemaakt, het wordt alleen op een speciale manier gefabriceerd. Een flanellen dekbedovertrek is extra lekker warm en zacht voor in de koudere wintermaanden, in de zomermaanden is juist een satijnen dekbedovertrek aan te bevelen aangezien katoen satijn luchtige eigenschappen heeft. Om een dekbedovertrek makkelijk in te stoppen zijn er dekbedovertrekken met een extra lange instopstrook.

Marington.nl heeft een grote collectie dekbedovertrekken van Beddinghouse, diverse dessins en verschillende kleuren. Altijd een hoge kwaliteit en eenvoudig online te bestellen.