Beddinghouse dekbedovertrek

Beddinghouse dekbed overtrekken

Dat bed- en bad textiel meer is dan een handig stukje stof hebben ze bij Beddinghouse al lang begrepen. Vanzelfsprekend is de functionele waarde van het textiel een prioriteit, maar daar eindigt het niet. Ook het oog wil wat en de ontwerpers in Lisse wijden zich dan ook met veel passie aan het ontwerpen van handdoeken en bedovertrekken die een ruimte kleur, stijl of karakter geven. Van klassiek tot modern heeft Beddinghouse alles in huis om een grote waaier aan mensen te voorzien van een stukje stof dat perfect bij hun wensen en eisen past. Fashion is niet enkel een woord waarmee je garderobe omschreven kan worden, ook bed textiel past volledig in dat plaatje.

Beddinghouse beddenlaken

Wanneer je bedtextiel een meerwaarde wilt geven, dien je het te kopen in functie van je slaapkamer. Iedere slaapkamer heeft zijn eigen persoonlijkheid die ontstaan is bij de keuze van het bed, de kasten, de gordijnen, de verf of het behang en andere accessoires die de ruimte opfleuren. Het juiste beddenlaken is een aanvulling op al deze andere elementen. Er moet gelet worden op kleurcombinaties, de grootte van het donsdeken en het bed en je eigen smaak. Daarnaast is er ook nog een verschil tussen winter- en zomerlakens. Een ander kleurpallet en een aangepaste stof zorgen ervoor dat je kamer in de winter gezellig is en in de zomer lekker fris en vrolijk. Beddinghouse heeft zowel een zomerse als een winterse collectie.

Modieus en trendy

Net zoals dat met kleren het geval is, zijn er ook op het gebied van beddenlakens trends te bespeuren. De kleuren volgen vaak de richting die op de catwalk gepromoot wordt, evenals het gebruik van prints of motieven. Waar het voorjaar pastel nog hoog in het vaandel droeg, schreeuwt de zomer om felle kleuren en opvallende tekeningen. Beddinghouse heeft beiden in zijn collectie opgenomen, zonder aandacht te verliezen voor de klassiekers. Een effen laken in een kwalitatieve stof behoort tot de vaste waarden van Beddinghouse. Wil je de mode op de voet volgen in je slaapkamer, dan is het aangeraden om je muren, bed en gordijnen sober te houden. Zo kan je nog alle kanten op.

Marington.nl heeft de complete collectie van Beddinghouse dekbedovertrekken in het assortiment, veel verschillende dessins, kleuren en materialen en eenvoudig online te bestellen.