Beige laptoptassen

Grote collectie beige laptoptassen

Beige is een mooie lichtbruine zandkleur en staat goed bij heel veel andere kleuren. In tegenstelling tot zwart en bruin, staat beige vaak wat frisser en minder zwaar vanwege de lichte kleur. Een goede keuze dus als je een nieuwe beige tas en verrassende look wilt, maar ook weer niet al te gek wilt doen met kleurtjes. De beige kleur geeft een kalmerende, rustgevende en neutrale indruk. Verder wordt beige ook geassocieerd met vriendelijkheid, gezondheid, standvastigheid en betrouwbaarheid. Een goede kleur om mee naar je werk te nemen dus! Beige staat bijvoorbeeld erg mooi bij een donkerblauw of zwart pak, want het lichte beige contrasteert mooi bij donkere kleuren. Daarnaast complimenteert beige ook fellere kleuren zoals koraaloranje - en rood, mauve-roze en zeegroen. Kortom, een beige laptoptas past bij bijna iedere outfit!

Welke beige laptoptas past bij jou?

Kies voor een laptoptas met twee handvatten en een lang en afneembaar schouderhengsel als je de tas op meerdere manieren wilt dragen: aan de hand, over je schouder of crossbody als schoudertas. Als je van minimalisme houdt en een laptoptas wil zonder al te veel poespas, kun je er eentje kiezen die vrijwel geen vakjes en ritsen aan de buitenkant heeft. Wil je dit juist wel? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Het is begrijpelijk dat je soms wat extra vakken in een tas kunt gebruiken, zeker als het een grote beige laptoptas betreft. Je kunt dan je dagelijkse benodigdheden zoals je sleutels, OV-chipkaart, telefoon en oordopjes hierin bewaren, zodat je er ook weer snel bij kunt!

Beige laptop shopper

Je kunt natuurlijk ook voor een shopper-model gaan als je de tas naast werk- of studiedoeleinden ook voor casual gelegenheden wilt gebruiken, bijvoorbeeld voor een middagje winkelen. Een beige shopper is casual genoeg om voor als everyday bag door te gaan! Haal je laptop eruit en vul de shopper met je portemonnee, sleutels, telefoon, leesboekje, zonnebril en je favoriete lipstick en je kunt er zo mee een dagje uit. Beige staat erg leuk bij alle kleuren spijkerbroeken, van wit tot lichtblauw-donker denimblauw tot zwart! Tenslotte zijn verschillende formaten laptoptassen verkrijgbaar, dus voor iedere laptop is er een geschikte tas te vinden. En uiteraard zijn er speciale dames laptoptassen en heren laptoptassen in ons assortiment te kiezen. Welke beige laptoptas kies jij?