Best verkochte producten van 2015

Een nieuw jaar, een nieuwe tas? 2015 is bijna voorbij, dus is bekend wat onze best verkochte modellen van 2015 zijn! Hieronder een lijst met de best verkochte (akte)tassen en koffers van afgelopen jaar.

Best verkochte aktetassen

Aktetas Montepulciano

Aktetas Montepulciano

De absolute bestseller van dit jaar is aktetas Montepulciano. Dit praktische model aktetas van hoogwaardig Italiaans leer ziet er prachtig uit en is relatief betaalbaar. Voor dit model aktetas betaal je €129,95. Deze aktetas heeft 2 handige vakjes aan de voorzijde, een rits aan de achterzijde en 2 bandjes met gespen om een krant of een paraplu in te bevestigen! De tas is 39cm breed, 29cm hoog en 11cm diep en is geschikt voor laptops tot 15,4 inch. Deze best verkochte aktetas is verkrijgbaar in 7 stijlvolle kleuren voor dames en heren:

-Aktetas Montepulciano donkerbruin

-Aktetas Montepulciano bruin

-Aktetas Montepulciano zwart

-Aktetas Montepulciano cognac

-Aktetas Montepulciano rood

-Aktetas Montepulciano groen

-Aktetas Montepulciano blauw

 

Aktetas Veneto zwart

Aktetas Veneto zwart

Deze stijlvolle zwarte aktetas met een eenvoudige, zakelijke uitstraling is van het merk Alassio. Aktetas Veneto heeft een praktische indeling met veel ruimte voor documenten en een laptop, maar ook voor kleine spulletjes zoals pennen en visitekaartjes. De tas beschikt over een stevig handvat, maar heeft ook een afneembare schouderriem. Aktetas Veneto is verkrijbaar in imitatieleer en in echt leer. Beide modellen zijn zwart.

-Leren aktetas Veneto zwart voor €129,95

-Imitatieleren aktetas Veneto zwart voor €79,95

 

Best verkochte pilotenkoffers

Pilotenkoffer Silvana

Pilotenkoffer Silvana

Pilotenkoffer Silvana, van het merk Alassio, is de best verkochte pilotenkoffer van het jaar 2015. Dit mooie model heeft een stevig handvat en een geintegreerd telescoop trolley systeem. Als je koffer zwaar is vanwege alle spullen die erin zitten, trek je de koffer makkelijk op de wieltjes achter je aan. Pilotenkoffer Silvana heeft een 17 inch laptopcompartiment, een hangmappenhouder en handige kleinere vakken. Ook dit model is verkrijbaar in echt leer in in imitatieleer.

-Pilotenkoffer Silvana leer voor €159,95

-Pilotenkoffer Silvana imitatieleer voor €109,95

Pilotenkoffer Verona

Pilotenkoffer Verona

Pilotenkoffer Verona is niet voor niets een veel verkocht model in 2015! Deze leren pilotenkoffer heeft veel handige vakken en compartimenten. Aan de voorzijde bevindt zich een groot voorvak dat uit 5 compartimenten bestaat. Aan de zijkant zit een apart vak voor kleine spulletjes zoals pennen, visitekaartjes en een mobiele telefoon. Die zijn goed beschermd dankzij hun eigen vak. Ook aan de binnenkant van het hoofdcompartiment zit een aantal handige penhouders. Binnenin zit ook een laptopvak voor laptops tot 17 inch en een hangmappenhouder. Pilotenkoffer Verona is te koop voor €134,95.

 

Best verkochte tassen

Leren laptoptas Gaetano

Leren laptoptas Gaetano

Gaetano is een stijlvolle laptoptas die ook heel goed als dagelijkse schoudertas gedragen kan worden. Gaetano is verkrijgbaar in 4 mooie kleuren bruin. Deze leren tas beschikt over 2 grote compartimenten die met een stevige rits worden afgesloten. In die compartimenten zitten een aantal handige kleinere vakken, met en zonder rits. Aan de buitenkant zitten een handig insteekvak en ritsvak. Leren laptoptas Gaetano is te koop voor €179,95.

Burkely vintage business schoudertas 797922

Burkely vintage business schoudertas 797922

Deze mooie, betaalbare schoudertas van Burkely is geschikt als businesstas, maar kan ook heel goed dagelijks als handtas of schoudertas gebruikt worden. Dit stijlvolle, basic model is tijdloos en gemaakt van mooi stevig leer. Deze tas is verkrijgbaar in de kleuren cognac, donkerbruin en zwart voor €109,95.

Rugzak Pianosa

Rugzak Pianosa

Deze stijlvolle leren rugzak Pianosa is geschikt voor zowel dames als heren. Deze stevige rugtas is gemaakt van echt Italiaans leer en heeft handige vakken met ritsen. Binnenin zitten een paar pennenhouders en steekvakjes. Rugzak Pianosa is verkrijgbaar in 4 kleuren: cognac, bruin, donkerbruin en zwart voor €179,95.