Betonnen lampen inspiratie

Betonnen lampen zien er stoer uit. Ze passen perfect in een landelijk interieur met natuurlijke kleuren en materialen.

 

Grote betonnen hanglamp

betonnen lamp rode kabel

Je kunt een betonnen hanglamp er nog specialer uit laten zien door een gekleurd snoer te gebruiken, zoals een rood snoer dat op de foto te zien is. Een grote hanglamp geeft veel licht en kan bijvoorbeeld boven een bureau of de eettafel opgehangen worden.

Betonnen gloeilamp

Betonnen gloeilamp

Een betonnen hanglampje in de vorm van een oude gloeilamp is leuk als kleine eyecatcher. Hang er een paar bij elkaar om een goede lichtbron te hebben. Leuk voor in de keuken of in een gezellige hoek van de kamer.

Meerdere betonnen hanglampen

Hanglampen winkel

Betonnen lampen

Niet alleen in huis staan betonnen hanglampen mooi. Ze kunnen ook mooi opgehangen worden in een winkel of op kantoor. Hang een paar dezelfde betonnen lampen in een rij boven een lange tafel of boven een balie. De betonnen hanglampen combineren mooi met houten meubels en accessoires.

Kleine betonnen hanglampen

Betonnen hanglampen

Je kunt ook als decoratie een aantal kleine betonnen lampjes bij elkaar ophangen, bijvoorbeeld boven een klein bijzettafeltje. Het leukst is om te variëren met een aantal verschillende modellen en afmetingen.

Betonnen fitting

Betonnen fitting

In plaats van een betonnen lampenkap, kan een simpele betonnen fitting ook al een leuk effect geven. Hang ze aan een mooi snoer in een leuke kleur of rol het snoer op een speelse manier op. Draai geen felle lamp in de fitting, omdat de bescherming van een lampenkap mist bij dit model.