Beige clutches

De leukste beige clutches shop je online

Clutches zijn de ideale tasjes om mee te nemen naar een feestje, festival, verjaardag, bruiloft of een dagje uit als je niet heel veel nodig hebt. De beige clutches in onze collectie zijn net zo veelzijdig als jij. Draag ze met een dun riempje over je schouder. Dit kan zowel recht als schuin gedragen worden, want de riempjes zijn in lengte verstelbaar. Andere clutches hebben een handige polsband. Dat is fijn, want dan hoef je het tasje niet de hele tijd in je hand te houden of bang te zijn dat je het laat vallen op de grond.

Chic beige

Beige is echt een kleur die overal bijpast. Dat komt omdat het een vrij koele kleur is, met een natuurlijk uitstraling. En het wordt in verschillende tinten toegepast. Zo heb je heel licht beige, neigend naar crème. Maar ook donker beige dat bijna in de buurt komt van cognac. Ook kan beige er een beetje grijzig of paars uitzien. Al deze tinten zijn gemakkelijk te combineren met je favoriete jeans, zomerjurkje, bohemian tuniek en chique cocktailjurk. Beige clutches zijn daarom altijd chic, aards en stijlvol.

Klein clutch tasje, groot gemak

Een clutch is natuurlijk een klein tasje. Dat geldt ook voor de beige clutches in onze collectie. Maar qua handzaamheid biedt het groot gemak op die momenten dat een klein tasje meer dan genoeg is. Zo geven de beige clutches ruimte voor je portemonnee, rijbewijs, make-up en natuurlijk je mobiele telefoon. Als het moet, past er zelfs een mobiele oplader in de beige clutch. Ga je naar een festival of concert, dan kun je je oordopjes en een minideodorant ook nog met gemak meenemen. Voor beige clutches geldt echt: klein maar fijn!

De meeste beige clutches worden geleverd inclusief verstelbare lange schouderband, maar we hebben ook leuke schoudertasjes of kleine crossbody tasjes in verschillende tinten beige.

Clutch met klosjes, ritsjes, flapjes en gespjes

Iedere beige clutch is anders. Zo heeft de één een flap die over de inhoud van je tas sluit, die je vastzet met een drukknoop. De ander heeft een rits bovenop. En weer een ander gesp je dicht met een mooie gespsluiting. Overigens zijn alle tassen wel voorzien van een rits om je inhoud onzichtbaar te verstoppen en veilig te houden voor de buitenwereld. De kleuren van het sluitingsmateriaal is door de ontwerpers van de verschillende tassen goed gekozen bij de tint beige van de clutches. Zo zien we in de collecties bronzen sluitingen en details veel voorkomen. Matzilver en een koele tint goud worden ook vaak gebruikt. Dit geeft iedere tas een heel eigen uitstraling.