Black Friday tassen

Shop je tas tijdens Black Friday bij Marington

Black Friday was nooit zo'n dingetje in Nederland, maar sinds een aantal jaar zien we het hier wel steeds vaker voorbij komen. Veel winkeliers doen hier tegenwoordig aan mee en geven dan extra kortingen op hun producten. Maar wat en wanneer is Black Friday eigenlijk? Dat gaan we je hier uitleggen!

Black Friday tassen

Het fenomeen Black Friday komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en valt op de vrijdag na Thanksgiving (vierde donderdag van november). Dit jaar (2018) valt Black Friday dus op vrijdag 23 november. Black Friday is bedoeld om het shopping seizoen voor kerstmis in te luiden en jaarlijks doen duizenden winkels hieraan mee door flinke kortingen en speciale acties aan te bieden. De meeste mensen in de VS zijn naast Thanksgiving op donderdag ook nog op die vrijdag erna vrij, dus zij vinden het dan leuk om te shoppen. Sterker nog: het is in de VS de drukste dag van het jaar voor veel winkels en online shops, want het is de dag waarop ze de meeste omzet van het gehele jaar draaien!

Korting op tassen bij Marington

Natuurlijk kan Marington ook niet achterblijven op deze Black Friday trend en zal daarom ook een leuke actie voor jullie klaar hebben. Van tassen kun je immers maar geen genoeg krijgen! Black Friday is het moment om jouw droomtas die al een tijdje bovenaan je wishlist staat, te kunnen bemachtigen voor een leuk prijsje. Marington heeft prachtige tassen van topmerken als MYOMY, Herschel, XD Design, Burkely, Plevier en dbramante1928, dus Black Friday is de uitgelezen kans om ze nu met extra korting te scoren. Een tassenverslaving kan soms nogal uit de hand lopen, maar Black Friday is een goed excuus om toch te kijken voor een mooie tas. Markeer 23 november dus in je agenda als jij ook korting op je nieuwe tas wilt!

- XXX - Sophie