Bruine laptoptassen

Grote collectie bruine laptoptassen

Bruin is een natuurlijke kleur, helemaal als het gaat om leer. Er zijn veel verschillende tinten bruin, van de lichte tint beige tot diep chocoladebruin. Ook vlammend oranjebruin behoort tot de vele keuzes. De kleur bruin staat voor – volgens de kleurentherapie – sterkte, zekerheid en warmte. De bruine laptoptassen stralen dat ook zeker uit. Of je nu gebruik maakt van een tas voorzien van glanzend leer, mat leer of zacht suède, een bruine laptoptas heeft karakter dankzij de natuurlijke kleuren.

Voor hem en voor haar

In de collectie hebben we bruine laptoptassen voor hem en voor haar. De laptoptassen voor heren zijn robuust en stijlvol, zonder al te veel opsmuk. De bruine laptoptassen voor dames zijn elegant en voorzien van mooi details. Een kwastje bijvoorbeeld of een mooi afgewerkte sluiting. Veel laptoptassen zijn aan de hand te dragen en dankzij een verstelbare band ook aan de schouder mee te nemen.

Geschikt voor jouw laptop

Welke bruine laptoptas is geschikt voor jouw computer? Een goede vraag. Doe je laptop altijd in een passende tas. Laptoptassen hebben een afmeting in inches. Dit inch-formaat geeft aan dat je computer in het daarvoor bestemde beschermende laptopvak past. Voor het juiste formaat tas meet je dus simpel je laptop op. Gebruik hiervoor een meetlint met inches erop en meet je laptop diagonaal op. Zo weet je precies welke bruine laptoptassen passen bij jouw computer en vind je nog sneller de perfecte bruine tas en kan je snel op locatie werken. Heb jij een 14 inch, 15,6 inch of 17 inch laptop?