61 resultaten

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Black Friday tassen

|

Black Friday tassen

Shop je tas tijdens Black Friday bij Marington

Black Friday was nooit zo'n dingetje in Nederland, maar sinds een aantal jaar zien we het hier wel steeds vaker voorbij komen. Veel winkeliers doen hier tegenwoordig aan mee en geven dan extra kortingen op hun producten. Maar wat en wanneer is Black Friday eigenlijk? Dat gaan we je hier uitleggen!

Black Friday tassen

Het fenomeen Black Friday komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en valt op de vrijdag na Thanksgiving (vierde donderdag van novembe...

Lees verder

Stagiaire marketing & communicatie

Wil jij jouw kennis op het gebied van marketing & communicatie vergroten? En wil jij dit doen binnen een jong en dynamisch team vanuit ons hoofdkantoor in Haaksbergen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als marketing & communicatie stagiair(e) draai je mee als volwaardig collega en ondersteun jij waar nodig. Je bent mede verantwoordelijke voor online en offline branding in de breedste zin van het woord. Je bedenkt en creërt content voor social media, promotionele acties en marketing strategieën. Als s...

Lees verder

Google Premier Partner Award

Eind vorig jaar ging de succesvolle tassenwebshop Marington.nl de samenwerking aan met Evoworks E-commerce Marketing met een ambitieuze doelstelling: 80% omzetgroei en verbetering van het rendement. Dit resulteerde al binnen 6 maanden in een omzetstijging van 90% en zelfs een nominatie van Google als beste case op het gebied van online marketing.

Bij deze jaarlijkse prestigieuze Google Premier Partner Awards maakt Marington.nl kans op een award in de categorie ‘Growing Businesses Online’. Maar li...

Lees verder

Stage marketing communicatie

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke een leerzame stageplek of afstudeerstage? Wij zijn Marington.nl en vanuit ons bedrijfspand in Haaksbergen verkopen wij online leren tassen en accessoires.
Wij zijn op zoek naar meerdere all-round stagiaires en afstudeerders die ons team vanaf augustus/september komen versterken!

Tijdens deze stage maak je deel uit van ons team. Je bent mede verantwoordelijk voor online en offline branding in de breedste zin van het woord. Je zal de content vo...

Lees verder

Stage marketing communicatie fashion

Ben je geïnteresseerd in lifestyle en shop je regelmatig online? En ben jij van mening dat online shoppen de toekomst is? Dan is een stage bij Marington.nl zeker iets voor jou! Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waardoor je écht iets leert. Marington.nl is op zoek naar enthousiaste stagiaires, dus mocht jij jezelf herkennen in onderstaande omschrijving dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden?

 • Klanten contact: aannemen en afhandelen telefoongesprekken, vragen van klanten p...
Lees verder

61 resultaten

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5