• Voorradige artikelen voor 17.00 uur besteld, volgende dag al bezorgd
 • Gratis verzending in Nederland en België
 • Uit voorraad leverbaar
 • Gratis verzending
Van hoog naar laag sorteren

80 resultaten

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Google Dublin

Eind vorig jaar ging de succesvolle tassenwebshop Marington.nl de samenwerking aan met Evoworks E-commerce Marketing met een ambitieuze doelstelling: 80% omzetgroei en verbetering van het rendement. Dit resulteerde al binnen 6 maanden in een omzetstijging van 90% en zelfs een nominatie van Google als beste case op het gebied van online marketing.

Bij deze jaarlijkse prestigieuze Google Premier Partner Awards maakt Marington.nl kans op een award in de categorie ‘Growing Businesses Online’. Maar liefst 2.000 Google Partners kwamen in de regio Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika (EMEA) hiervoor in aanmerking

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Maikel Huurneman

Vacature Stagiair(e): Content & Social Media Manager

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke een leerzame stageplek of afstudeerstage? Wij zijn Marington.nl en vanuit ons bedrijfspand in Haaksbergen verkopen wij online leren tassen en accessoires.
Wij zijn op zoek naar meerdere all-round stagiaires en afstudeerders die ons team vanaf augustus/september komen versterken!

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Maikel Huurneman

Stage bij Marington.nl?

09-07-2016 22:01

Stage Haaksbergen

Ben je geïnteresseerd in lifestyle en shop je regelmatig online? En ben jij van mening dat online shoppen de toekomst is? Dan is een stage bij Marington.nl zeker iets voor jou! Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waardoor je écht iets leert. Marington.nl is op zoek naar enthousiaste stagiaires, dus mocht jij jezelf herkennen in onderstaande omschrijving dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Labels:

Geplaatst in Algemeen door Maikel Huurneman

Vacature Office Manager Haaksbergen

Marington is per direct op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte Office Manager voor ons kantoor in Haaksbergen. Ben jij op zoek naar een leuke full-time functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid?

Lees meer

Labels:

Geplaatst in Algemeen door Maikel Huurneman

Dress Red Day, doe jij mee?

28-09-2015 12:00

Rood hartje

Morgen, 29 september, is het Dress Red Day. Dress Red Day is een initiatief van de Hartstichting, om aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten. Bij vrouwen worden de signalen nog te vaak gemist, omdat de klachten vaak anders zijn dan bij mannen. Hart- en vaatziekten zijn in Nederland op dit moment doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen. Om meer bekendheid te creëren rondom hart- en vaatziekten bij vrouwen en meer onderzoek mogelijk te maken, vraagt de Hartstichting om te laten zien dat je de actie steunt.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Nicole Cusveller
Van hoog naar laag sorteren

80 resultaten

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Nee ik ontvang liever geen korting.