3 resultaten

DIY: Boomstammen

Nu de koude dagen eraan komen, wordt het tijd om het weer gezellig te maken in huis. Je kunt dat natuurlijk doen met leuke gekochte accessoires, maar het is nog veel leuker om dingen zelf te maken! Hieronder laten we een aantal DIY ideeën zien met boomstammen. De dunne boomstammen kun je met een beetje geluk zelf vinden in het bos, als het hard heeft gewaaid. De dikke boomstammen moet je waarschijnlijk ergens kopen.

Accessoires met boomstammen passen goed bij een landelijke inrich...

Lees verder

Tassen opbergen

Hoe tassen opbergen?

Duurzame en mooie tassen verdienen het beste onderhoud en een mooi plekje in de kast of kamer. Het simpelweg opstapelen van de tassen kan zorgen voor beschadigingen en dat is waarschijnlijk wel het laatste waar je op zit te wachten. Dit probleem is eenvoudig en origineel op te lossen. Er zijn echter genoeg ideeën voor het mooi opbergen van tassen, deze moet je alleen net tegenkomen!

Je bent als het ware niet alleen de tas aan het “opbergen”, de tassen dienen ook als decoratie ...

Lees verder

Tips Onderhouden Leer

Leren tas onderhouden

Leren tassen stralen van nature al veel luxe uit. Desalniettemin, is het belangrijk om niet te vergeten dat leer wel een natuurlijk materiaal is. Dit betekent dat het wel onderhouden moet worden, hierdoor blijft de tas langer mooi en gaat hij een stuk langer mee. Wij geven je een aantal tips om nog langer plezier te hebben van je leren tas.

 

Het wassen van de tas

Ten eerste is het belangrijk dat wanneer je de tassen wilt wassen met een doekje, je dit alleen met warm water doet...

Lees verder

3 resultaten