20 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Winterse DIY: ijslantaarns!

06-01-2016 14:00

IJslantaarns met groen

Het heeft even geduurd, maar het is zo ver: het vriest! Deze gave ideetjes zijn bedoeld voor als het vriest, dus ga snel aan de slag en maak zelf de mooiste ijslantaarns!

Lees meer
Geplaatst in DIY door Nicole Cusveller

DIY met kurken

29-12-2015 10:00

Kurk kaarsen

Kerst is net voorbij en Oud & Nieuw staat voor de deur. Grote kans dat er flessen wijn en flessen champagne open zijn getrokken of dat dat nog gaat gebeuren. Heb je flessen met een kurk? Bewaar de kurken om hele leuke dingen van te knutselen in het nieuwe jaar!

Lees meer
Geplaatst in DIY door Nicole Cusveller

Vetbol maken van dennenappel

Vogels kunnen in de winter wel wat extra eten gebruiken, ook als het niet vriest. Vogels moeten zichzelf altijd warm kunnen houden en dat kost veel energie. In de winter kan het dus geen kwaad om vogels in je tuin bij te voeren, zelfs als er geen sneeuw ligt. Je kunt natuurlijk gewoon een vetbol neerhangen of wat pinda's neerleggen. Wij laten graag een aantal voorbeelden zien van leuke en origineel vogelvoer dat in veel gevallen ook nog zelf te maken is! Bekijk nu onze leuke inspiratie foto's en ga aan de slag!

Lees meer
Geplaatst in DIY door Nicole Cusveller

Inpak tips voor kerst

21-12-2015 10:32

hoofd_kerstinpak

Het is bijna kerst en de cadeautjes zullen langzamerhand wel opstapelen. In deze blog krijg je een aantal voorbeelden over hoe jij jouw cadeautjes origineel en leuk kan inpakken, en het is meestal een kleine moeite! Denk eraan de eerste indruk is een belangrijk onderdeel!

Lees meer
Geplaatst in DIY door Thom Blaauw

DIY: kerst met dennenappels

16-12-2015 16:48

dennenappel8

In deze tijd van het jaar zijn er eigenlijk overal dennenappels te vinden, toch zijn we er eigenlijk helemaal niet van bewust dat we er leuke kerst decoraties van kunnen maken!

Lees meer
Geplaatst in DIY door Thom Blaauw

20 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4