6 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Jouw iPad veilig meenemen

05-12-2015 13:58

ipadhoes_HA

Heb jij een iPad? Dan ben je er vast heel zuinig op. De iPad is praktisch en handig in het dagelijkse gebruik. Makkelijk om mee te nemen overal mee naar toe. De stap is makkelijk gemaakt, je stopt de iPad even snel in de tas en je gebruikt hem onderweg veel voor het nieuws, voor het appen of voor spelletjes. Maar onderweg zijn er veel risico’s die je gegarandeerd zal herkennen. Je kan de iPad laten vallen of je tas hard neerzetten, of het gaat onderweg regenen. Er kunnen tientallen oorzaken bedacht worden hoe jouw iPad beschadigd kan raken.

Lees meer
Geplaatst in Mode door Thom Blaauw

Herenmode najaar

Het najaar is een mooi seizoen voor fashion. Je kunt mooie jassen dragen en het dragen van veel lagen zorgt voor een stijlvol en tegelijkertijd warm effect. We laten graag een serie mooie heren outfits zien die prachtig zijn voor dit najaar. Deze heren outfits kunnen natuurlijk prachtig afgemaakt worden met een chique herentas.

Lees meer
Geplaatst in Mode door Nicole Cusveller

iPad hoezen

14-11-2015 12:26

hoofdafbeeldingIPAD

Om jouw iPad optimaal te beschermen tegen beschadigingen is er een iPad hoes. De iPad hoes zorgt ervoor dat je jarenlang plezier kan blijven beleven van je iPad. Het voordeel van een iPad is dat je deze makkelijk mee kan nemen voor onderweg. Maar onderweg kom je vaak situaties tegen waar je iPad beschadigt kan raken. Bijvoorbeeld in je tas of als je hem laat vallen onderweg. Zelfs het weer kan tegen zitten, een hoes beschermt je iPad ook tegen oververhitting door de brandende zon of een onverwachte bui. Het vervoeren brengt dus ook veel risico’s met zich mee. Uiteraard is het onmogelijk om je tablet tegen alle gevaren te beschermen, maar veel problemen zijn uitstekend te voorkomen door een stevige hoes te gebruiken.

Lees meer
Geplaatst in Mode door Thom Blaauw

De mooiste damesportemonnees

27-10-2015 12:00

Dames portemonnee

Aan het uitzoeken van een tas wordt vaak veel tijd besteed. Welke kleur wil je, welk materiaal en hoe groot moet de tas zijn? Allemaal zaken waar je rekening mee houdt als je een tas uitzoekt die bij je moet passen en waar je nog jaren plezier van wilt hebben. Bij dames portemonnees is er net zo veel keus en moet je letten op dezelfde dingen. Toch wordt daar vaak minder goed over nagedacht, want het is immers “maar een portemonnee”. Zonde, want ook een portemonnee moet bij je passen en kan bijdragen aan de stijl die jij wilt uitdragen. We laten in dit artikel 9 mooie dames portemonnees zien, elk met hun eigen eigenschappen en met hun eigen stijl.

Lees meer
Geplaatst in Mode door Nicole Cusveller

"Dat kan echt niet!"

10-09-2015 15:00

kleurrijke outfits

Het lijkt steeds belangrijker te worden dat alles kan en alles mag, zolang jij er maar blij van wordt. Toch blijf je veel tassen zien in traditioneel bruin en zwart. Zonde, want er is zo veel meer! Tassen waarin dierenhuiden verwerkt worden zijn in opkomst, maar zijn dan nog vaak zwart/ wit/ bruin. Voor wie echt iets anders wil, bestaan er tassen in allerlei felle kleuren. Superorigineel, een keer iets anders, gedurfd en vrolijk! Maak hiermee je (te) gekke outfit helemaal af!

Lees meer
Geplaatst in Mode door Nicole Cusveller

6 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2