59 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stoere industriele lamp

Hoe maak je je eethoek nou echt af?

De eettafel of eethoek is een centrale plek in het huis waar veel geleefd wordt. Deze plek wil je dan ook zo aangenaam mogelijk maken. Een mooie grote tafel met comfortabele stoelen en een misschien een paar mooie accessoires. Wat een kamer of eethoek zo aangenaam maakt is onder andere de hoeveelheid licht. Een lichte kamer heeft een warme en uitnodigende uitstraling. Mocht je nou niet beschikken over een levensgroot raam en de meerderheid van het jaar stralend mooi weer, vindt je hieronder een aantal tips om je eettafel of eethoek af te maken met bijvoorbeeld een mooie grote lamp.

Lees meer

Labels:

Geplaatst in Wonen door Eva Vuurpijl

Hanglamp Luna

Kralen hanglamp

Een mooie houten kralen hanglamp kan veel toevoegen aan een woonkamer of uitnodigende entree of hal. Misschien wil je een bepaalde stijl doorvoeren in je hele huis of wil je juist een eyecatcher die gelijk opvalt.

Lees meer
Geplaatst in Wonen door Eva Vuurpijl

Wonen in een oude kerk

08-01-2016 10:00

Van kerk tot woonhuis

Wonen in een oude kerk, dat is iets bijzonders dat maar voor weinig mensen is weggelegd en wat je zelf ook maar moet willen. Het blijven natuurlijk bijzondere, maar lastige gebouwen om in te wonen, vooral als er nog niets aan verbouwd is. Toch leveren kerken die zijn omgebouwd tot woonhuis hele bijzondere plaatjes op. Of je er nou van droomt om ooit in een kerk te wonen of je het alleen maar mooi vindt om naar te kijken en eventuele inspiratie op te doen voor je eigen huis. De volgende foto's zijn de moeite waard om te bekijken!

Lees meer
Geplaatst in Wonen door Nicole Cusveller

Landelijke slaapkamer

Een landelijke stijl in je interieur is helemaal modern. Steeds meer winkels verkopen landelijke meubels en accessoires, waarmee je elke ruimte volledig in stijl kunt inrichten. Hieronder laten we een aantal foto's zien van prachtige slaapkamers in landelijke stijl. Kijk snel verder en laat je inspireren!

Lees meer
Geplaatst in Wonen door Nicole Cusveller

Woondecoratie dadeltakken

Dadeltakken zijn prachtige woonaccessoires die vooral een landelijk interieur helemaal af kunnen maken. De takken die vol zitten met donkere dadels zijn mooi te combineren met stenen accessoires, houten items en andere natuurlijke materialen. We hebben een lijstje met mooie foto's samengesteld die kunnen dienen als inspiratie.

Lees meer
Geplaatst in Wonen door Nicole Cusveller

59 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5