Stijlvolle rugzakken

Er zijn veel verschillende soorten en maten rugzakken. Rugtassen worden gebruikt voor het meenemen van boeken naar school, een laptop veilig opbergen en transporteren of gewoon als fashion statement, een elegante leren rugzak is daar zeer geschikt voor. Kortom, een rugzak is onmisbaar in het meebrengen van dagelijkse spullen naar school,werk ,vakantie of een dagje uit.

Leren rugzakken

Mocht je voor een rugzak van kwaliteit willen gaan dan is de leren rugzak voor jou de beste keuze. Leren rugzakken gaan jarenlang mee en zijn daarom erg duurzaam. Het mooie leer zorgt voor een chique en stijlvolle uitstraling. Bijna alle leren rugtassen in ons assortiment zijn gemaakt van echt Italiaans kalfsleer, afgewerkt met mooie accessoires en veel oog voor detail. Als resultaat zijn de rugtassen van de hoogste kwaliteit waar jarenlang plezier van wordt beleefd.

Rugzak voor werk of school

Tegenwoordig zijn er gigantisch veel modellen, materialen en kleuren rugtassen verkrijgbaar. De rugtas is gewoon erg praktisch en functioneel, handig voor al je benodigdheden voor je werk of studie. Er zijn ook speciale laptoprugzakken verkrijgbaar die een speciaal laptopvak hebben zodat je laptop of iPad altijd goed beschermd is. Andere normale rugzakken kunnen hiervoor ook gebruikt worden, alleen adviseren we je dan wel om gebruik te maken van een laptopsleeve. Hierdoor zal je laptop beter beschermd zijn en minder snel schade oplopen.

Leren Rugzak

 

Dames rugzak of heren rugzak

De leren rugzak is voor zowel dames als heren met recht een populaire tas, er zijn dan ook veel speciale rugzakken voor heren en rugzakken voor dames. Mannen kiezen vaak voor een stoere rugzak of zwarte rugzak, zolang deze maar praktisch is. Vrouwen kiezen vaker voor een chique rugzak, je moet er immers wel mee over straat! Een kleine rugzak lijkt natuurlijk iets stijlvoller, maar dames hebben over het algemeen veel spulletjes die ze mee willen nemen. Daarom kan een grote rugzak in sommige gevallen wel iets handiger zijn dan een compact model.