Cognac herentassen

Verschillende soorten cognac herentassen

Ben jij op zoek naar een nieuwe herentas? Ga eens voor een cognac herentas in plaats van zwart, want zwart is zo standaard en misschien zelfs een beetje saai! Cognac is een mooie kleur licht tot middenbruin, met een beetje geel en oranje erdoor. Het is een klassieke kleur voor leren tassen, omdat de meeste leersoorten van nature al in een cognac-kleurtje komen. Cognac staat erg mooi bij donker denim blauw, maar ook bij khaki groen en beige. Perfect dus als je vaak (donkere) jeans draagt of chino broeken! Een cognac herentas mag dus eigenlijk niet ontbreken in een herengarderobe en is de perfecte accessoire voor iedere man.

Stijlvol op reis

Kies voor een cognac leren weekendtas als je vaak op zakenreis of weekendjes weg gaat. De meeste mannen zullen voor een zwart nylon (of andersoortig kunststof) weekendtas gaan, maar een leren exemplaar is vaak duurzamer! Cognac is een goede kleur voor een weekendtas omdat de meeste vlekken er niet goed op te zien zullen zijn. Bij zwart zul je lichtere vlekken namelijk veel sneller opmerken. Het laatste waar jij je zorgen om wil maken, is of je weekendtas nog wel netjes blijft, dus een cognac weekendtas is een goede keuze!

Een cognac herentas voor je werk

Ga je niet zo vaak op reis, maar zoek je gewoon een tas voor bijvoorbeeld werk? Ook dan zit je met een cognac herentas goed! Kies bijvoorbeeld een cognac laptoptas (verkrijgbaar voor verschillende formaten laptops), heren schoudertas, aktetas of misschien gewoon een rugzak? Ga wederom voor een leren exemplaar, want een dagelijkse werktas heeft heel wat te verduren. Kies bijvoorbeeld voor gaaf vintage leer of robuust onbewerkt runderleer, afhankelijk van jouw persoonlijke smaak. Cognac staat erg mooi bij andere tinten bruin, wit, zwart en donkerblauw. Ideaal dus als je in een zakelijke werkomgeving zit en iedereen met pakken rondloopt, want dan past een cognac werktas er perfect bij!