Dadeltakken: mooie landelijke woondecoratie

Dadeltakken zijn prachtige woonaccessoires die vooral een landelijk interieur helemaal af kunnen maken. De takken die vol zitten met donkere dadels zijn mooi te combineren met stenen accessoires, houten items en andere natuurlijke materialen. We hebben een lijstje met mooie foto's samengesteld die kunnen dienen als inspiratie.

 

Dadeltak als tafel decoratie

Dadeltak gewei pot

Hier zie je dat de dadeltak mooi gecombineerd wordt met een stenen pot op een dierenvacht, samen met 2 mooie kandelaars en een gewei. Dit geheel staat prachtig op de grote eettafel met landelijke stoffen stoelen in grijs. Op de achtergrond een ander mooi landelijk decoratiestuk: een krans van natuurlijk materiaal op een oude houten deur aan de muur.

Dadeltak houten schaal open haard

Een heel sfeervol plaatje van een landelijke woonkamer. Ook hier ligt de dadeltak als decoratiestuk op de eettafel. Nu is de tak gecombineerd met een mooie oude houten schaal en wat rustieke kaarsen. De open haard en het kopje thee zorgen echt voor een warm, winters gevoel. Een heerlijke woonkamer met een prachtige, landelijke sfeer.

Krans van dadeltakken

Dadeltak krans

Je kunt losse dadeltakken als decoratie gebruiken, maar je kunt ze ook verwerken tot iets anders. Hier zie je een prachtige volle krans, gemaakt van dadeltakken. Zet de stoere krans op een houten tafeltje of kastje, plaats er een ander leuk accessoire bij en je hebt heel makkelijk een stijlvol, landelijk hoekje gekregen. Hier staat een mooi kaarsje in een betonnen bakje naast de krans.

Dadeltak in een kruik

Dadeltak kruik lampje kastje

Dadeltakken kun je heel mooi in een oude kruik hangen. Het simpele geheel dat daarmee ontstaat kun je overal in een landelijk interieur neerzetten. Hier is een mooie oude kruik met dadeltakken op een oud houten kastje geplaatst. Op het kastje staat ook een mooie landelijke schemerlamp met een oud houten voet en een mooie grijze lampenkap.

Dadeltak vacht krukje

Een grote kruik met dadeltak kun je ook heel goed op de grond zetten. Hier zie je een heel gezellig hoekje in landelijke sfeer met de dadeltak in een oude kruik, een mooie dierenvacht en een houten krukje met een kaarsje erop. Met een paar simpele woonaccessoires krijg je zo al snel een heel gezellig hoekje in landelijk sfeer.

Dadeltak grijze kruiken

Zet meerdere oude kruiken bij elkaar. Deze kruiken hebben een bijzondere oude uitstraling die de woonaccessoires echt karakter geven. In de grote kruik is een mooie dadeltak geplaatst. Het geheel is afgemaakt met 2 kaarsjes, geweien en een gedroogde bloem.

Dadeltak potten plateau schaal

Hier zie je een mooie grote kruik, maar de dadeltak is in een stenen pot geplaatst. Het geheel van de stenen accessoires met de dadeltak en een hoorn op een houten plateau zorgen voor een typische landelijke uitstraling.

 

Sierkussen Devon grijs Hanglamp Kylie Plaid Boston Bruin
     
Devon 50x50 grijs
Kylie Ø45 cm koper
Boston lamswol bruin
€59,95
€107,95
€129,95

 

Hanglamp Milou Sierkussen Canadian Flag Campaign Tripod Lamp
     
Milou Ø32 cm zwart / koper
Canadian Flag kussen 60x40
Campaign Tripod wit
€57,95
€31,95
€460,00

 

Dekbedovertrek Ariadne at Home Hanglamp Clinton Stapelgoed Kop en Schotel Grijs
     
Sugar white 140x200/200
Clinton Ø35 cm antraciet
Kop en schotel grijs 6x
€79,95
€147,95
€39,95