Dames handtas Pratesi Alberti

Pratesi is een Italiaans merk dat allerlei exclusieve tassen maakt. Hier laten we de stijlvolle damestas Alberti Large zien in de kleur zwart.

 

Luxe gepolijst kalfsleer

Dames handtas Pratesi Alberti

Zwarte handtas Pratesi

Dames handtas Alberti van Pratesi is een hele stijlvolle tas om te zien. Het gepolijste zwarte kalfsleer heeft een prachtige glans die veel luxe uitstraalt. Het kleine logo van Pratesi van messing, dat je aan de voorzijde van de tas terugvindt, voegt nog een beetje extra luxe toe aan de uitstraling van de tas. Deze tas is echt gemaakt als handtas en is door de korte hengsels alleen in de hand te dragen.

 

Slank design

Pratesi Alberti large black

Pratesi Alberti large black is een stijlvolle en chique aktetas met een simpel design. Voor deze tas geldt zeker: less is more. Het strakke design zonder poespas en de fijne hengsels zorgen voor een smaakvol geheel.

Handtas Alberti large is 10cm diep, 40cm breed en 31 cm hoog en weegt 1,4kg. Deze grote handtas heeft veel ruimte binnenin en is prettig ingedeeld. Daarnaast ziet de binnenkant er chique uit, vanwege het gebruik van mooie lichte binnenvoering. In de handtas bevinden zich 3 compartimenten, waarvan de middelste wordt afgesloten door middel van een rits. De buitenste 2 compartimenten bieden veel ruimte en aan 1 zijde van de tas zijn zijvakjes en een ritsvak geplaatst. Deze zijn handig om kleine spulletjes, zoals sleutels of make-up, in op te bergen op een vaste plek.

Handtas Alberti large is in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Hieronder een aantal voorbeelden van Pratesi Alberti large in andere kleuren. 

 

Alberti large blue Alberti large coffee
Alberti Large Dark Blue
Alberti Large Coffee
 € 349,00 € 349,00  
Alberti Skyblue Alberti large nutella
Alberti Large Skyblue Machiavelli Slim dark green  
€ 349,00
€ 349,00

 

Naast de verschillende kleuren, is handtas Alberti ook verkrijgbaar met bijzondere krokodillenprint.

Alberti large king black Alberti large king cognac
Alberti Large King Black
Alberti Large Coffee
 € 379,00 € 379,00  

Kijk voor de gehele collectie Pratesi tassen op Marington.nl