Burkely Wieske

Handig he, zo een laptop of Macbook. Lekker werken in een koffiehuis aan een artikel of essay, je e-mail bijwerken in de trein of misschien wel met vriendinnen werken aan leuke collage voor een vriendin die gaat trouwen. Een laptop of Macbook neem je gemakkelijk overal mee naar toe. Maar natuurlijk niet in een logge, lelijke laptoptas. Dat kan veel hipper en stijlvoller.

Mooie leren MacBook schoudertassen

Er zijn steeds meer damestassen met een speciaal vak voor je laptop of Macbook. Dit vak is voorzien van een speciale, zachte voering die zich om je computer heen vormt als een beschermende laag. Zo is je notebook goed beschermd tegen eventueel stoten, maar ook de zon en de kou. Deze vakken zitten tegenwoordig verstopt in mooie, stijlvolle leren schoudertassen voor dames. Aan de buitenkant kun je eigenlijk niet zien dat je vertrouwde notebook verstopt zit in de tas. Deze speciale laptoptassen zijn tevens voorzien van een goede indeling zodat je het netsnoer, eventueel een muis, muismat en andere toebehoren voor je notebook gemakkelijk kan opbergen. Daarnaast heb je nog voldoende ruimte voor een agenda, je mobiel, pennen, een kladblok en andere spulletjes die je graag bij je hebt.

Populaire MacBook damestassen

Verschillende afmetingen MacBook of laptop damestassen

Niet iedere laptop, notebook of Macbook is even groot. Een goede laptoptas geeft aan, in inches, hoe groot het vak is waarin de computer wordt opgeborgen. Let hier bij de aanschaf van een laptoptas goed op. In een te klein vak komen de tere delen van de computer knel te zitten, waardoor je beeldscherm beschadigt of zelfs de techniek ín de laptop. Een te groot vak kan er weer voor zorgen dat je laptop gaat schuiven door de tas als je fietst of loopt en ook dat is niet goed. Meet je computer goed op en zorg dat je een dames laptoptas uitzoekt waar de laptop of Macbook perfect inpast – een beetje speling is overigens niet erg.