kleurrijke outfits

"Dat kan echt niet!"

Het lijkt steeds belangrijker te worden dat alles kan en alles mag, zolang jij er maar blij van wordt. Toch blijf je veel tassen zien in traditioneel bruin en zwart. Zonde, want er is zo veel meer! Tassen waarin dierenhuiden verwerkt worden zijn in opkomst, maar zijn dan nog vaak zwart/ wit/ bruin. Voor wie echt iets anders wil, bestaan er tassen in allerlei felle kleuren. Superorigineel, een keer iets anders, gedurfd en vrolijk! Dan is alleen nog de vraag: hoe match je zo’n tas bij de rest van je outfit?

We willen jullie graag een paar tassen laten zien in 2 bijzondere, niet alledaagse kleuren. Stuk voor stuk prachtige tassen, maar het kan lastig zijn om hier een outfit bij te bedenken. Voor elke felle kleur geldt eigenlijk dat je ze makkelijk combineert met kleding in basiskleuren. Zo springt je tas er echt uit en heb je niet snel last van een kleurencombinatie die vloekt. Als je toch je outfit en tas wilt laten samenkomen, kun je bijvoorbeeld kiezen voor kleine accessoires in dezelfde kleur of tint. Als je een kleine tas in een felle kleur hebt, kun je er ook voor kiezen om schoenen in dezelfde kleur te matchen. Dan kun je er beter wel voor zorgen dat de rest van je kleding bestaat uit rustige kleuren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een super kleurrijke outfit samen te stellen, waarin je het zo gek maakt als je zelf wilt. Dit laten we over aan jullie eigen creativiteit!

Gele tassen, gedurfd maar vrolijk

Een gele tas is bijvoorbeeld goed te combineren met zwart en spijkerstof. Ook donkergrijs is een kleur waar je geel mooi bij kunt dragen. Het is wel zo dat lichtgeel en knalgeel vaak geen slimme kleuren zijn voor mensen met een lichte huidskleur. Met een lichte huid kun je beter kiezen voor een mooie donkergele kleur. Een gele tas is gedurfd, maar zorgt altijd voor een vrolijke toevoeging aan je outfit. 

Pratesi Versilia Damestas Yellow Pratesi Alberti Small Handtas Yellow Pratesi Lady Brunelleschi Damestas Yellow
     
Pratesi
Pratesi
Pratesi
€229,00
€219,00
€289,00

Groene tassen, fris of chique

Een groene tas is makkelijker te combineren dan een gele tas. Groen kan goed bij kleuren als zwart, grijs, beige, wit en donkerblauw. Eigenlijk is het gewoon een hele mooie kleur, die je toch niet zo veel ziet. Lichtgroen is vaak lekker fris, terwijl donkergroen mooi chique kan staan. Een veelzijdige kleur, die toch vrij zeldzaam is voor tassen.

HJ de Rooy Clutch Green Leren Aktetas Montepulciano Groen Pratesi Consuma Damestas Smart Dark Green
     
HJ de Rooy
Marington
Pratesi
€69,95
€129,95
€199,00

Andere gekleurde tassen

Behalve gele en groene tassen, zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere felgekleurde tassen. Hieronder zie je nog een aantal kleuren die je kunt matchen met je (te) gekke outfit!

DR Amsterdam Schoudertas Tangerine Tango Orange Pratesi Giotto Handtas Pink Pratesi Bibbiena Damestas Smart Violet
     
HJ de Rooy
Pratesi
Pratesi
€179,95
€269,00
€279,00

 

Kijk voor nog meer gele tassen, groene tassen en andere bijzondere gekleurde tassen op Marington.nl