Rode damestassen

Rode damestassen

Zin in wat kleur? Ga eens voor een vrolijke en levendige kleur rood. Trendonderzoekers laten weten dat rood helemaal de kleur van deze periode is. Rood is zowel fris als stijlvol en vrouwelijk. Daarnaast doet rood het ook goed op een feestje. Mocht de kleur rood toch iets te opvallend voor jou zijn? Ga dan voor wat een leuke rode tas bij een wat simpele outfit met neutrale kleuren. De tas zal een warme touch geven aan je outfit en een hoop elegantie uitstralen.

 

Vandaag is rood!

In leren tassen wordt kwaliteit gecombineerd met schoonheid. Het materiaal is vele malen veelzijdiger dan de meeste mensen in eerste instantie zouden denken. De mooie rode leren tassen beschikken over een hoge kwaliteit en gaan voor langere tijd mee. De tassen komen in een variatie van modellen, prijzen en kleuren voor. Een leren tas past gewoonweg bij alles! Maak een fashion statement of zorg voor de finishing touch die jouw outfit nog mist. Met deze unieke rode damestassen kom jij zeker goed voor de dag!

Leren Shopper Sestri Rood Pratesi Consuma Damestas Smart Cherry DR Amsterdam Shopper Red
     
Marington
Pratesi
DR Amsterdam
€129,95
€209,00
€129,95

 

Pratesi Monterchi Shopper Smart Cherry DR Amsterdam Schoudertas 783106 Red Floto Leren Handtas Taormina Rood
     
Pratesi
DR Amsterdam
Floto
€299,00
€169,95
€209,95

 

Kleinere rode tasjes

Er zijn ook kleinere rode tassen te verkrijgen. Deze zijn erg praktisch wanneer je niet veel mee hoeft te nemen. Er staat mooi weer op de planning, dit betekent dat er steeds meer terrassen en festivals bezocht gaan worden. Hierbij is een klein tasje praktisch, stijlvol en speels.

Visconti Kim Schoudertas Small Red Visconti Michelle Schoudertas Red DR Amsterdam Schoudertas Red
     
Visconti
Visconti
DR Amsterdam
€64,95
€76,95
€99,95

 

Rode tassen zijn online verkrijgbaar bij Marington!