Kleuren zomer 2015

Tassen trends

Wat zijn de zomertrends van 2015? Deze zomer gaat weer een enerverende periode met ontzettend mooie mode worden. De trend gaat weer alles behalve alledaags worden, kleuren zijn en blijven nog altijd een zomerse trend. Met oog op de trends verkondigen wij een aantal echte zomer musthaves!

 

Onmisbare kleuren

Het aankomende zomerseizoen bestaat uiteraard uit diverse mooie zachte kleurtjes. Dit zijn kleuren zoals glacier gray, aquamarijn en klassiek blauw in de blauwtinten. Als je richting de warmere kleuren gaat zijn kleuren zoals custard, marsala, aardbeienijs rood en poeder roze onmisbare kleuren deze zomer.

Marsala

Marsala is een dieprodekleur en overigens ook één van de zomer fashionkleuren van 2015. De kleur is goed te combineren met andere kleuren en brengt toch een beetje warmte in je outfit. Zo is marsala goed te combineren met de kleur: ‘grijs’, wat bovendien ook valt binnen de zomertrend van 2015.

Heren Schoudertas Recanati Rood Leren Rugzak Santhia Rood Leren Herentas Chioggia Red Brown
     
Marington
Marington
Marxter
€209,95
€99,95
€149,95

Custard

Custard is in feite een gele pastel kleur, maar neigt ook vaak naar de kleur beige. De kleur zorgt voor een rustgevende en elegante look. Verder valt de kleur custard meer onder een koele dan een warme tint en zorgt daarom voor een fris en vernieuwende uitstraling.

Brooks Barbican Leather Shoulder Bag Natural Leren Damestas Dalmine Beige Leren Damestas Guastalla Cognac / Beige
     
Brooks
Marington
Marington
€390,00
€139,95
€119,95

 

Goud en zilver

Naast deze kleuren, komen goud en zilver ook weer helemaal in. Goud- en zilverkleurige accessoires zijn gemakkelijk te combineren en geven je outfit een uiterste boost. Ze zijn ruimschoots terug te vinden op de catwalks en zorgen voor een fonkelende zomer. Heb je deze kleuren nog niet in je garderobe? Loop dan vooruit op de trend en vind jouw ideale tas.

DR Amsterdam Schoudertas 1102742 Crackle Silver DR Amsterdam Framebag 1103142 Crackle Silver DR Amsterdam Clutch 903114 Crackle Silver
     
DR Amsterdam
DR Amsterdam
DR Amsterdam
€59,95
€79,95
€199,95

 

Tassen zijn online verkrijgbaar bij Marington!