Herfst winter 2015

De kleuren voor herfst/ winter 2015

Aankomende winter wordt een winter waarin veel kleuren mogen! Opvallende kleuren zoals zilver, paars, oranje en rood zijn eind 2015/ begin 2016 erg populair! Daarnaast zullen we veel pastelkleuren gaan zien, met name zachtroze kleuren. Al deze kleuren kunnen goed gecombineerd worden met basiskleuren als bruin en grijs. Ook is donkerblauw een sterke, blijvende kleur.
Aan de hand van deze trends, hebben wij een aantal tassen op een rijtje gezet.

Oranje

Een kleur die vaak geassocieerd wordt met Nederland en het WK. Een ondergewaardeerde kleur die eigenlijk gewoon altijd mag! Mooi warm in de herfst of winter, maar ook fris voor in de lente en zomer. Toch zal dit een opvallende trend worden in de winter van 2015. Oranje tassen zijn er in allerlei modellen en maten.

Mi-Pac Rugzak Ostrich Copper DR Amsterdam Clutch Tango Orange Leren Dames Schoudertas Marche Oranje
     
Mi-Pac
HJ de Rooy
Marington
€54,95
€69,95
€99,95

 

Paars

Paars is een kleur die in veel tinten en varianten voorkomt. Er is dus altijd wel een kleur paars die bij je past! Net als oranje een niet veel geziene kleur in Nederland, maar deze winter kan daar verandering in komen! Paars wordt helemaal hip en kan mooi gecombineerd worden met zwart en grijs. Ideaal voor het aankomende seizoen dus!

HJ de Rooy Schoudertas Hyacint Pratesi Versilia Medium Damestas Violet Pratesi Alberti Small Handtas Santa Croce Violet.2.jpg
     
HJ de Rooy
Pratesi
Pratesi
€44,95
€209,00
€249,00

 

Grijs

Een fijne basiskleur die al heel lang kan en nog heel lang gezien zal worden in de mode. Het is met bijna alle andere kleuren te combineren, dus vooral voor een tas is grijs een ideale kleur. Lichtgrijze tassen zijn deze winter mooi te combineren met de donkere kleuren paars en rood. Donkergrijs past goed bij de pastelkleuren die weer terugkomen.

Mi-Pac Rugzak Python Grey Leren Dames Schoudertas Fabriano Grijs DR Amsterdam Schoudertas Elephant Skin Grey
     
Mi-pac
Marington
HJ de Rooy
€54,95
€139,95
€99,95

 

Deze tassen zijn online verkrijgbaar bij Marington.nl