Aluminium

Aluminium koffers

Tassen en koffers worden tegenwoordig gemaakt van allerlei materialen. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen voordelen en nadelen. Sommige materialen steken echter boven de rest uit wanneer het gaat om voordelen. Behalve canvas, leer en nylon is ook aluminium een materiaal dat veel voordelen met zich meebrengt. Aluminium wordt daarom veel gebruikt bij de productie van koffers zoals aktekoffers en pilotenkoffers.

 

De voordelen

Aluminium heeft een geheel eigen look. Afhankelijk van je eigen persoonlijke smaak vindt je het helemaal geweldig of juist niet. Feit is dat aluminium een zeer sterk materiaal is. De onverwoestbaarheid van het materiaal is waarschijnlijk ook meteen het grootste voordeel dat het te bieden heeft. Het harde aluminium beschermt alle spullen binnenin namelijk optimaal tegen beschadigingen. In sommige gevallen kan dit een groot voordeel zijn, denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin je breekbare producten met je mee neemt. Doe iets foam om het breekbare product en je bent een gehele reis vrij van zorgen. Naast de hardheid van het product is aluminium ook makkelijk in nieuwstaat te houden. Eens in de zoveel tijd even schoonmaken met een poetsdoek is voldoende.

Dermata Attachékoffer Aluminium 7208 Alumaxx Multifunctionele koffer Explorer Alumaxx Pilotenkoffer Betha
     
Dermata
Alumaxx
Alumaxx
€94,95
€109,95
€109,95

 

Aluminium trolleys

Aangezien koffers vaak worden gebruikt voor het reizen en stevig dienen te zijn is aluminium een populair materiaal. Koffers die worden gemaakt van aluminium zijn onder meer aktekoffers, pilotenkoffers, maar bijvoorbeeld ook aluminium laptop trolleys. Behalve dat de koffers sterk zijn doen ze qua specificaties ook niet onder voor koffers van andere materialen. Zo hebben de aluminium koffers een groot hoofdvak waar gemakkelijk documenten in kunnen worden opgeborgen. Sommige modellen beschikken zelfs over een speciaal laptopvak. Aluminium trolleys hebben ook nog eens een telescopisch handvat en wielen, waardoor de koffers erg mobiel zijn.

Alumaxx Laptop Aktekoffer Mercato Alumaxx Pilotenkoffer C-2 Dermata Pilotenkoffer Aluminium 7298
     
Alumaxx
Alumaxx
Dermata
€129,95
€139,95
€139,95

 

Meer koffers en tassen

Koffers en tassen worden natuurlijk niet enkel van aluminium gemaakt. Misschien heb je wel een voorkeur voor een leren koffer, een canvas tas of wil je gewoon graag alles vergelijken voordat je een keuze maakt. Dit kan door op de website zelf te navigeren via de menubalk en vervolgens een keuze te maken uit de opties aan de linkerzijde van de pagina.

Aluminium koffers zijn online verkrijgbaar bij Marington!