De leukste hangmatten, hangstoelen en meer..!

Hangmatten en hangstoelen zijn fijne accessoires voor in huis. Je kunt ze ophangen waar je wilt en je creëert direct een gezellige plek waar je tot rust kunt komen. Bekijk onze voorbeelden van verschillende hangmatten en andere bijzondere hangende zitplekken en laat je inspireren!

 

Hangmatten

Hangmatten zijn er in veel kleuren, soorten en maten. Je kunt er heerlijk languit in liggen en ze voegen echt iets speciaals toe aan je interieur.

Witte hangmat houten details

Deze hele ruimte straalt rust uit. De witte gehaakte hangmat heeft iets liefs, samen met de kleine witte vlaggetjes die erboven hangen. De hele ruimte is ingericht in wit en hout, wat een prachtige combinatie is. Echt een fijne relax ruimte.

Zwarte gehaakte hangmat

Hier zie je een mooie witte zolder, waar de oude balken heel mooi zichtbaar zijn. De zwarte, gehaakte hangmat valt goed op, maar past heel goed in deze ruimte. Zwart en wit gaan heel goed samen. Een fijne plek om je even helemaal af te zonderen van de rest van de wereld.

Stoffen hangstoelen

Stoffen hangstoelen lijken erg op hangmatten, maar in een hangstoel zit je rechter op. Een hangmat is echt om in te liggen. Vooral met een paar fijne kussens is een hangstoel heerlijk om lekker in weg te kruipen.

Beige hangstoel tuin

Hier zie je een prachtig terras in een hele bijzondere, groene omgeving. Verder is er gebruik gemaakt van veel lichte kleuren zoals grijs, wit en beige. Samen met het vele groen van de planten en bomen vormt dit een heerlijk tuinterras. Maak een gezellig plekje met een stoffen hangstoel met lekkere kussens en een tafeltje ernaast. Het leuke kleed met kussens zorgen ervoor dat de stoel en het tafeltje mooi met elkaar verbonden wordt als stijlvol geheel.

Grijze hangstoel

Hangstoelen zijn heerlijk voor buiten, maar kunnen ook heel goed binnen. Hier zie je een prachtige ruimte in landelijke, stoere stijl. De dikke touwen waar de stoel aanhangt, zorgen voor een robuust effect. Verder zijn de prachtige accessoires in bruin en grijs allemaal op elkaar afgestemd, waardoor de ruimte er rustig uit ziet.

Ronde hangstoel

Ronde hangstoel

Deze gave hangstoel heeft een leuk rond model. Een keer iets anders! Met een paar zachte kussens, plaids en dierenvachten krijg je een zachte hangstoel waar je lekker in kunt kruipen.

Hangbank of schommelbank

Hangbank schommelbank wit

Een leuke oplossing om buiten een gezellige zitruimte te maken. Je moet deze leuke hangbank natuurlijk wel onder een dak hangen, maar dan heb je een gezellig en overdekt plekje waar je lekker met meerdere mensen kunt zitten. Een paar dikke kussens erin en je hebt een perfect plekje om rustig een beetje heen en weer te schommelen.

Hangend bed

Hangend bed

Een hele bijzondere variant op een grote hangstoel is dit geweldige hangbed! De gigantische rieten mand met dik matras en heel veel kussens is perfect om in te relaxen of stiekem op in slaap te vallen. Er is aan de zijkant zelfs een klein tafeltje geplaatst, waar je veilig iets neer kunt leggen.

Hangmat hangbed trampoline

Deze romantische, grote hangmat met klamboe kun je zelfs 's nachts gebruiken om op te slapen. Je schommelt heerlijk heen en weer, het ligt lekker zacht en zelfs de muggen worden bij je weggehouden! Overdag kun je er natuurlijk heerlijk in relaxen. Dit hangende bed is gemaakt van een trampoline en is met wat handigheid en creativiteit zelf te maken!

 

Sierkussen Devon grijs Hanglamp Kylie Plaid Boston Bruin
     
Devon 50x50 grijs
Kylie Ø45 cm koper
Boston lamswol bruin
€59,95
€107,95
€129,95

 

Hanglamp Milou Sierkussen Canadian Flag Campaign Tripod Lamp
     
Milou Ø32 cm zwart / koper
Canadian Flag kussen 60x40
Campaign Tripod wit
€57,95
€31,95
€460,00

 

Dekbedovertrek Ariadne at Home Hanglamp Clinton Stapelgoed Kop en Schotel Grijs
     
Sugar white 140x200/200
Clinton Ø35 cm antraciet
Kop en schotel grijs 6x
€79,95
€147,95
€39,95