Dames portemonnee

De mooiste dames portemonnees

Aan het uitzoeken van een tas wordt vaak veel tijd besteed. Welke kleur wil je, welk materiaal en hoe groot moet de tas zijn? Allemaal zaken waar je rekening mee houdt als je een tas uitzoekt die bij je moet passen en waar je nog jaren plezier van wilt hebben. Bij dames portemonnees is er net zo veel keus en moet je letten op dezelfde dingen. Toch wordt daar vaak minder goed over nagedacht, want het is immers “maar een portemonnee”. Zonde, want ook een portemonnee moet bij je passen en kan bijdragen aan de stijl die jij wilt uitdragen. We laten in dit artikel 9 mooie dames portemonnees zien, elk met hun eigen eigenschappen en met hun eigen stijl.

Stijlvol in zwart

Een portemonnee is een item dat je elke dag bij je hebt en vaak gebruikt. Reden genoeg om een portemonnee te kiezen waar je niet snel op uitgekeken raakt. Daarnaast is het prettig om een leren portemonnee te hebben. Leer is heel stevig en gaat lang mee, waardoor je niet elk half jaar een nieuwe portemonnee hoeft aan te schaffen. De volgende zwarte damesportemonnees zijn allemaal gemaakt van leer en zijn van goede kwaliteit. De zwarte kleur is chique en stijlvol, maar zorgt er ook voor dat je heel lang met je portemonnee vooruit kunt. Zwart is immers een kleur die altijd kan.

Portemonnee Lodi zwart Portemonnee HJ de Rooy DR Amsterdam portemonnee
     
Lodi zwart
24177 zwart
110172 zwart
€49,95
€56,95
€62,50

 

Stoer in bruin

Ook bruin is een kleur die lang meegaat en die altijd kan. Bruine dames portemonnees hebben een meer stoere uitstraling dan zwarte portemonnees. Onderstaande bruine leren damesportemonnees zijn niet alleen mooi, maar ook heel praktisch en ruim.

Mique Boston Camel Dames portemonnee bruin Bruine damesportemonnee
     
Boston camel
Merate bruin
110183 cashew
€138,00
€49,95
€36,95

 

Vrolijk gekleurd

Als je niet houdt van het gebruikelijke zwart of bruin, kun je natuurlijk ook voor iets compleet anders kiezen. Een kleurrijke dames portemonnee is heel vrolijk en past vaak precies bij de eigenaresse. Met een gekleurde portemonnee kun je een vrolijke stijl uitdragen en laten zien dat je het graag anders doet dan de meeste andere mensen. Portemonnees zijn in elke kleur verkrijgbaar, zodat er altijd een kleur is die bij jou past. Wel is het vaak zo dat je op een felle kleur sneller uitgekeken raakt, maar het is voor de meeste vrouwen geen ramp om af en toe te moeten shoppen voor een extra portemonnee in een nieuw kleurtje.

Damesportemonnee rood HJ de Rooy portemonnee Pratesi portemonnee blauw
     
48171 rood
48124 geel
Museo blauw
€63,95
€48,95
€129,00

 

Bekijk nu onze hele collectie portemonnee dames op Marington.nl