Rode schoudertassen

Prachtige rode schoudertassen online shoppen

Rood kan een knalkleurtje zijn, maar dit hoeft niet! Als je voor donkerrood, burgundy, wijnrood of bordeauxrood gaat, dan wordt rood ineens een rijke diepe tint en oogt het wat neutraler. Dieprode kleuren staan bijvoorbeeld erg mooi bij bijvoorbeeld marineblauw en navy (donkerblauw dus), donkergroen (forest green), grijs, beige en bruin! In de winter zijn dit hele mooie kleurencombinaties, dus kies vooral voor een donkerrode schoudertas in de herfst en winter. Een rode tas staat heel elegant en chique bij een winterse outfit en past trouwens ook erg goed bij zwart! Je zult bijvoorbeeld een spetterende indruk maken als je met een rode schoudertas naar je werk gaat en hierbij een zwarte of donkerblauwe werkoutfit draagt.

Een knalrode schoudertas...kan dat wel?

Wil je graag meer kleur en ben je niet vies van een beetje felrood? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een koraalrode, robijnrode of bloedrode tas! Voor een zomerse variant op je dagelijkse tas kun je bijvoorbeeld kiezen voor een klein rood tasje in een lekker knalkleurtje. Maar uiteraard kun je een felrode schoudertas het gehele jaar door gebruiken, als je dit mooi vindt! Knallend rood staat erg mooi bij veel andere felle kleuren zoals geel, oranje, turquoise en kobaltblauw. Maar felrood kan ook bij wit heel mooi staan. Een rode schoudertas doet het dus ook hartstikke goed bij een zomerse felgekleurde outfit!

Tips om het juiste materiaal te kiezen

Er bestaan allerlei soorten rode schoudertassen, gemaakt van verschillende materialen. Zo zijn er bijvoorbeeld rode schoudertassen gemaakt van suède of kalfsleer. Dit materiaal is soepel en zacht en heeft vaak een lieve uitstraling. Maar je kunt ook kiezen voor onbewerkt rundleer of buffelleer, deze soorten leer zijn wat steviger en grover. Als je een stoere of androgyne look wilt, moet je dus vooral voor dit robuustere leersoort gaan! Je kunt dus flink variëren met zowel roodtinten als het materiaalsoort, waardoor er voor iedereen wel een geschikte rode schoudertas te vinden is!

Voor vrouwen hebben we speciale rode dames schoudertassen en rode shoppers, voor mannen stoere rode heren schoudertas.