Met een prachtig dekbedovertrek kunt u uw slaapkamer helemaal laten stralen! Een mooi klassiek dekbedovertrek voor een rustige sfeer of toch een vrolijk dekbedovertrek met een leuke print?

Dekbedovertrekken online

Dekbedovertrek 140x200/220 Kardol & Verstraten Discovery Black
Een dekbedovertrek is uiteraard verkrijgbaar in diverse afmetingen, een ledikant dekbedovertrek (100 x 135 cm), peuter dekbedovertrek (120 x 150 cm), een-persoons dekbedovertrek (140 x 200 cm), twee-persoons dekbedovertrek (200 x 200 cm) en een lits jumeaux dekbedovertrek (240 x 200 cm). Al dan niet voorzien van een extra lange instopstrook. Voor een een-persoonsmatras met een breedte van 70-90 cm is een 1-persoonsdekbedovertrek van 140 cm breed geschikt, voor een matras van 140 cm breed kunt u het beste kiezen voor een 2-persoons dekbedovertrek van 200 cm breed en voor matrassen van 160-180 cm breed is een lits jumeaux dekbedovertrek van 240 cm breed ideaal.

Tevens is er tegenwoordig erg veel keuze betreffende het materiaal, katoen, satijn, flanel, jersey, percal en linnen. Ieder materiaal heeft zo haar eigen unieke eigenschappen. Satijn, flanel, jersey en percal zijn overigens ook gemaakt van 100% katoen, veel mensen weten dit niet. Een satijnen dekbedovertrek is volgens een satijnbinding geweven, dit zorgt ervoor dat het satijn erg glad en zacht aanvoelt. Een flanellen dekbedovertrek is gemaakt van geruwd katoen en voelt daarom zachter en warmer aan dan 'plat' katoen. Percal dekbedovertrek is in principe gemaakt van een hoge kwaliteit katoen en een jersey dekbedovertrek is gemaakt van katoenvezels die volgens een speciale methode zijn geweven.

Dekbedovertrek kopen?

Dekbedovertrek 240x200/220 Margaret Muir
De dekbedovertrekken van Beddinghouse zijn altijd erg stijlvol en volgens de actuele trends. Zeer veel keuze, verschillende dessins en prachtige afwerkingen. Een moderne kleurrijke print of een chic borduursel, patroon met blokken, lijnen, bloemen, ruiten of andere grafische designs. Dit najaar 2013 zijn rijke natuurtinten erg populait en trendy, zoals robijnrood, saffierblauw en okergeel. Beddinghouse heeft een aantal mooie labels binnen haar assortiment, namelijk Beddinghouse Studio, Beddinghouse Ivory en Beddinghouse W-Love.

Marington.nl heeft een grote collectie dekbedovertrekken, prachtige dessins, zeer hoge kwaliteit en eenvoudig online te bestellen. Van bekende merken zoals Beddinghouse, House in Style en Taftan.