Rood hartje

Dress Red Day, doe jij mee?

Morgen, 29 september, is het Dress Red Day. Dress Red Day is een initiatief van de Hartstichting, om aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten. Bij vrouwen worden de signalen nog te vaak gemist, omdat de klachten vaak anders zijn dan bij mannen. Hart- en vaatziekten zijn in Nederland op dit moment doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen. Om meer bekendheid te creëren rondom hart- en vaatziekten bij vrouwen en meer onderzoek mogelijk te maken, vraagt de Hartstichting om te laten zien dat je de actie steunt.

Rood in je outfit

In de eerste plaats kun je dit natuurlijk doen door morgen de hele dag iets roods te dragen. Dit kan een kledingstuk zijn, je hele outfit of een mooi accessoire in een rode kleur. Maak zo veel mogelijk mensen erop attent dat het Dress Red Day is en wat deze dag inhoudt. Op de website van de Hartstichting vind je een aantal leuke rode accessoires die je makkelijk online bestelt.

Rode jurkjes

 

Doneren

Wat je nog meer kunt doen is doneren aan de Hartstichting. Hiervoor kun je ook terecht op hun website. Hiermee steun je direct het onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen.

Rode accessoires

 

Rode tas

Als je je outfit compleet wilt maken met een rode tas, kun je op onze eigen site terecht. Een rode tas is altijd een mooi accessoire, maar voor morgen is het helemaal een mooi extraatje. We hebben verschillende rode tassen, van rode handtassen en rode schoudertassen, tot rode aktetassen of dokterstassen. Ook deze zijn allemaal makkelijk online te bestellen.

Bandana Bright Red HJ de Rooy rood Visconti rood
Mi-Pac
HJ de Rooy
Visconti