Bijzondere tassen en koffers

Tassen en Koffers

Tassen zijn een echt hebbedingetje geworden. Niet langer is het een praktisch artikel waar je spullen in op kunt bergen. Een tas maakt een outfit compleet! Het is daarom een soort van sport geworden om de leukste tas te ontdekken en deze als eerste te bezitten. Niemand wil namelijk dezelfde tas als een vriend(in) of goede bekende. Voor koffers is dit niet veel anders. Om iedereen voor te zijn hebben we een aantal bijzondere tassen en koffers geselecteerd waarmee je iedereen voor bent.

 

Bijzondere tassen

Er zijn meerdere manieren om een tas te laten opvallen. Een ontwerp dat je niet veel ziet valt logischerwijs op. Het laten opvallen van een tas kan bijvoorbeeld door het toevoegen van sierlijke extra’s of door te kiezen voor een unieke sluiting of kleurencombinatie. Het gebruik van een materiaal met dat niet veel voorkomt zorgt ook voor een bijzondere uitstraling.

Leren Rugzak Savona Medium Cognac Offermann Elba Schoudertas No. 5054 Bruin Beige Pratesi Ghirlandaio Aktetas King Cognac
     
Marington
Offermann
Pratesi
€109,95
€198,00
€899,00

 

Bijzondere kleuren

Ook kleuren kunnen zorgen dat iets opvalt. Een felle kleur zoals rood, geel of oranje trekt direct de aandacht. Logisch aangezien dit kleuren zijn die erg overheersen en meteen in het oog springen. Kleuren zoals blauw, groen en paars geven een rustig gevoel. Je ziet deze kleuren niet vaak terugkomen in een tas, iets wat eigenlijk doodzonde is. Zo kan een blauwe tas een prachtig accessoire zijn.

Visconti Brooke Rugtas Maat M Red Pratesi Anna Maria Luisa Medium Handtas Blue Handtas Leer Phileine Snake Lila
     
Visconti
Pratesi
Marington
€104,95
€409,00
€119,95

 

Vintage tassen en meer

Andere bijzondere soorten tassen zoals vintage rugzakken passen bij een specifieke stijl, maar zijn voor deze stijl zeer geschikt. Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie en bijzondere tassen verkrijgbaar.

Tassen zijn online verkrijgbaar bij Marington!