tafellamp

Een tafellamp voor de donkere dagen

Het is december en de leuke lampjes worden uit de kast gehaald. Het wordt wat kouder en eerder donker. Door de kou heb jij jezelf warm aangekleed en je kan iedere dag niet wachten tot je lekker warm thuis bent. Omdat je niet snel naar buiten wil en juist thuis wil blijven. Je wilt de gezelligheid graag naar binnen halen in deze koude maand. Misschien heb jij wel al een kerstboom staan met wat versieringen in en rondom het huis. Verlichting doet ook al heel veel met de kamer, lampen dus! Lampen zorgen gewoon voor veel sfeer in het huis.

Met lampen kan je echt de sfeer beïnvloeden in de kamer, het gaat om de hoeveelheid licht, het soort licht, de felheid, de kleur, allerlei aspecten die jouw sfeer kunnen beïnvloeden. Dan is het ook nog een keuze welk design je neemt of wat voor soort lamp.

Tafellampen zijn handige lampen om overal te plaatsen, bijvoorbeeld op de eettafel, bureau of nachtkastje. Tafellampen zijn er in verschillende uitvoeringen. Ook de tafellamp creëert een zachte en sfeervolle sfeer. Zo heb je moderne , design en klassieke uitvoeringen als voorbeeld. Er is vast en zeker een mooie tafellamp in jouw smaak. Dus de tafellamp brengt sfeer aan de tafel, licht aan je werkplek en leesplezier op jouw nachtkastje!

Het kenmerk van tafellampen is dat je ze eenvoudig kunt verplaatsen en kunt neerzetten waar jij dat wilt, dit maakt de lamp erg praktisch. Je hebt tafellampen met alleen licht naar beneden en tafellampen met zowel licht naar beneden als naar boven. Vaak worden de tafellampen in de hoek van de kamer gezet welke het meest moeten opvallen. Het licht focust de attentie gelijk naar de desbetreffende hoek. Ga gezellig de feestdagen tegemoet met een leuke tafellamp.

Bekijk onze gehele collectie tafellampen direct online.

author_s_desk_lamp_sl065_-_1 izar_wit hobby_rosegoud
     
Author's Bureaulamp SL065
Bureaulamp Izar 36x27x50
Bureaulamp Hobby Ø19x78
€355,-
€85,95
€99,95

 

rochford_rosegoud manson_brons edmund_zilver
     
Bureaulamp Rochford 20x20x43
Bureaulamp Manson Ø10x60
Bureaulamp Edmund Ø10x60
€274,95
€165,95
€156,95